BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan kadınlara istihdam sözü

Yeni kabinenin Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk göreve gelir gelmez kadınlara atama sözü verdi. Sosyal medya hesabından kadına vurgu yapan mesajlar paylaştı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Taciz ve tecavüze hadım çıkarmaya gerek yok! Ülkemizde bu zihniyetin anacı zaten bütün erkekleri hadım etmek üzerine kurulu. Erkek olmanın tek manasının cinsel dürtülerden ibaret olduğunu düşünen bu zihniyet tolum dinamikleriyle oynuyor. Daha çok kadının sosyal içine çekilmesi için özel bir çalışma yapmak ahmaklıktır! Boşanmayı, tacizi, zinayı aklınıza gelebilecek tüm suçların artması demek. En basiti bir tarafta boş kadroya atanan kadın diğer tarafta ailesini geçindirmeyen işsiz erkek bu adaletmi? Herkese iş buldunuzda çalışacak insan sayısı yetmedimi? Kadının asli görevinin ahlaklı, dürüst ülkesini seven bireylerin yetişebilmesine katkı sağlamak olduğunu idrak edemeyen bir toplum batmaya mahkumdur. Kadın işe gidip çalışıyor kendi başına sevgiden ahlaktan yoksun agresif büyüyen erkek çocuklar tacizci şiddet yanlısı suça meyilli büyüyor. Bunu idrak edemeyen bir insana Botaş’ın devlet yönetmeyi çay ocağı teslim etmek o ülkeye ihanettir.

Misafir

sana katılsam da endişe etme derim... dünyada kadın çalışan sayısı hep azdır...

Adil

Bu kadın iyi partilimi acaba

REIS BU KADINI GÖREVDEN AL; KADIN BAKAN ISTEMIYORUZ

kadinlara pozitif ayrimcilik toplumda kutuplasmayi dogurur, adaletsizligi ortaya cikartir, zinanin ve bosanmalarin artmasina sebep olur, issizlikten dolayi evlenemeyen gencleri zinaya ve tecavüze tesvik eder. aklinizi basiniza devsirin. bu is bu kadin bakanla yürümez.. kadinlara öncelik vermek erkekleri isyana sevk eder ve gelecek secimde ak partiyi siyasi cöplüge atar. sayin bakan yanlis yoldasiniz. vallahi billahi bunun hesabini ne bu dünyada ne de ahirette veremezsiniz. is dünyasinda öncelik erkeklerin olmak zorunda.. ihtiyaci olan kadin elbette yapacagi iste calissin ama erkeklerin egemen oldugu is kollarinda calismasin. bu toplumu yozlastirir, ahlaksizligi körükler, bunun günahini da siz üstlenirsiniz.

ömer

sayın bakan aile sadece kadınlardan oluşan bir kurum değildir. güçlü kadın çalışan kadın demek değildir. inşaallah sizde fıtrata aykırı iş ve siyaset üretenlerdenn olmazsınız.

Komünist İşçi

Asgari ücret zammı için sendikalarla pazarlığı bu kişi mi yapacak? Nasıl çalışma ve sosyal güvenliği böyle bir kişiye emanet ediyorsunuz? çalışanı, asgari ücretliyi bu Kafa kişisi mi koruyacak?

Nil Kaya

Kadın erkek eşitliğine inanmayan islami KADEM görüşünü bırakıyor mu?..........

Ahmet Yücel

Sayın Bakanım! Ta belediye reisliğinden beri her seçimde istisnasız Reisimizi destekledik, destekliyoruz. Ama en başarısız olunan konulardan biri, kadınlara pozitif ayrımcılık ve ekonomik bağımsızlık diyerek boşanmaların artmasıdır. İpin ucu çoktan kaçtı, kızlarımız kadınlarımız ekonomik hayatın içinde ama huzur ve psikoloji kalmadı! Buna bir çare bulup fıtrata uygun hale getirin lütfen!

  • 1