BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02

Bakan Lütfi Elvan: FETO çocuğunu öldür dese öldürürler!

FETÖ ile IŞİD arasında bir fark olmadığını belirten Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bunların birine, bunların başı dese ki, benim için çocuklarını feda edeceksin, öldüreceksin. Öldürürler. O derece sapkınlar" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
Misafir

Teroriste hala hoca efendi diyorsun. Utanmaz adam.

Misafir

Bu konuda hic bilgi sahibi degilsin. Kusura bakma..

Misafir

ŞİMDİYE KADAR KİMİ ÖLDÜRMÜŞLER Kİ ?

MIZRAK

MADEM ÖYLE NEDEN NERDEYSE 13/14 SENE BERABER FİNT ATTINIZ KİMİ KANDIRIORSUNUZ BU KADAR BİR SÜRE İÇİNDE ANALAYAMADIYSANIZ KENDİ KENDİNİZİ SORGULAMK YERİNE SÜREKLİ SİYASET VE LAF CAMBAZLIĞI ONA BUNA İFTİRA PEŞİNDESİNİZ BU ÜLKEYİ 16 SENEDİR UZAYDAN GELEN BİR KABİNE DEĞİL SİZ İDARE ETTİNİZ ŞİMDİ KALKIP BUNLARI KONUŞMANIZLA GÜNAHMI ÇIKARTIYORSUNUZ YOKSA NE KADAR BECEREKSİZ VE BAŞARISIZ OLDUĞUNUZUMU ANLATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ FETÖNÜN TERÖR ÖRGÜTÜ BU ÜLKENİN BAŞINA BELA OLACAĞI ANLATILDI ANLAMAK İSTEMEDİĞİNİZ GİBİ FETÖYLE MÜCALEDE EDENLERLE SİZ MÜCADELE ETTİNİZ ŞİMDİ BÖYLE BİR LAF VE SİYASET CAMBAZLIĞI GEÇMİŞİ ECEVİTE DEMİRELE ÇOK ESKİ GEÇMİŞLERE YAMAMAYI ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ İŞ SİZE GELDİMİ ŞU TARİHTEN BU TARİHE ŞÖYLE OLDUDA ………...EEEE KANDIRILDIK BENCE SİZE BU 16 SENE GEREĞİNDEN ÇOOOOOOK ÇOOOOOK FAZLA BİR FIRSAT VERMİŞ BU MİLLET SİZE ARTIK TAMAM BİRAZ DİNLENME ZAMANINIZ GELDİDE GEÇİYOR

lolol

@asas hayır. bunun en somut örneği 28 Şubat, fetö-seküler(kemalist) kardeşliği bunlara yol açtı. en az 40 yıllık oluşum.

misafir

Bunlardan biri derken kendilerini zannetti galiba zamanında adama tapıyordunuz. Gel diye yalvarırken bile gözyaşlarına boğuluyordunuz sizler unutsanız bile millet o günleri unutmuyor.

recep

sıfırla olum deseler de sıfırlarlar mı acaba?

asas

buları başımıza siz musallat etmediniz mi şimdi neden yırtınıyonuz??? onlar kadar sizde suçlusunuz malsef

Misafir

Işıksız kardeşler tiyatrocu olacaklardı ama gene meslekleri olmadığı gazetecilik yapıyorlar saniyorlar

ibrahim Dalkırmaz

Ya Allah Rızası İÇin adama Sormazlar mı 15 Yıldır sizin iktidarınız döneminde.. Çalışan ve işe alınan insanlar yüzünden.. Yani göz yumduğunuz Alımlar yüzünden Hayatları kararanların Hakkını Allah'a nasıl vereceksiniz.. Bir Bakan 14 yıldır sorular çalınıyor.. Baksen .. Niye işlem yapmıyorsun .. O zaman Açıkla...

Engizisyona Hayır

Bu kanaate nasıl ve ne zaman varmışlar? 17-25 Aralık öncesi mi sonrası mı?

Metin Tetik

Sayın Elvan, F.Gülen'in biat edenlerine "çocuğunu öldür" demesine gerek yok. (biz izin vermesek onlar çocuklarını öldüremezlerdi) diye Kur'an âyetine bak. Benzeri yetkileri veren Lokman suresinin 15. âyetine bak. Tevbe suresinin 23. âyetine bak. Kendin oku. Hacı-hocadan duyma. F.Gülen de bunları Allah'ın âyetlerinden okuyup öğrendi. Sorgulayacaksan buraları sorgula.

hakkı tınazlı

Sezai akıncının tespiti co doğru. yani 170 ülkedeki yetkililer bu insanları zararlı oldugunu görmediler de bakan bey gibilermi anladı. demekki bunların insancıl eğitim modellerini beğenmislerki sahip cıkıyorlar darbenin bunların üstüne yıkmak isteyenler var bence temelde bunların olduğuna inanmıyorum

DARBESAVAR MEHMET

BU ALÇAK FETOYU SAVUNAN UYUŞTURULMUŞ BEYİNLERE SESLENİYORUM. FETO, BENİ TESLİM ETMEYİN BEN BATI İÇİN ÇALIŞIYORUM DEDİ. YİNE, HAÇLILAR ÜLKENİZİ İŞGAL ETSE KORKMAYIN SİZE ZARAR VERMEZ KADINLARINIZA DOKUNMAZLAR DİYECEK KADAR ALÇAKÇA GAVUR UŞAĞI OLDUĞUNU GÖSTERDİ. GAVURLAR IRAKTA VE SURİYEDE BİNLERCE MÜSLÜMANLARA TECEVVÜZ ETTİ. HALA BU ALÇAK FETOYU SAVUNAN EY HAİNLER! SİZ DÜNYANIZI DA AHİRETİNİZİ DE KAYBETTİNİZ. GAVURLAR SİZİN GİBİ HAİNLERİ ÖNCE ASAR. SİZİN İÇİN EN LAYIK YER DAR AĞACIDIR.

Misafir

sezai akıncı...gerçi adın uydurma ya...belki de hasan alpagondun demin...sümüklü gülenyan senin yüzüne tükürse mutlu olacak gibisin...gavurlar onları korumalarına almıyorlar,sadece haçlı emelleri için kullanıyorlar...sen bunu anlamayacak kadar üstün zekalı(!) birisin...Müslüman Türk insanına Merihliler mi kurşun sıktı,katletti...tankları kullananlar Merihli miydiler?

Misafir

sezai akıncı...gerçi adın uydurma ya...belki de hasan alpagondun demin...sümüklü gülenyan senin yüzüne tükürse mutlu olacak gibisin...gavurlar onları korumalarına almıyorlar,sadece haçlı emelleri için kullanıyorlar...sen bunu anlamayacak kadar üstün zekalı(!) birisin...Müslüman Türk insanına Merihliler mi kurşun sıktı,katletti...tankları kullananlar Merihli miydiler?

Misafir

hasan alpagon adındaki zavallı... o hocaefendi dediğin ruh hastası Müslüman bile değil...o kesinlikle bir Ermeni İslam düşmanı!Alamut kalesinin Hasan Sabbah'ından da cani ruhlu birisi...15 temmuz gecesi Müslüman Türk halkına mermi sıkan,tankla öldürenler işte o sapığın adamlarıydı... bakan beye gelince... 15 temmuz gecesi MHP destek verdi,hala da veriyor ama siz krallığı oynamaya devam ettiniz,ediyorsunuz...meydanlarda dombra çaldınız,akp flamalarıyla rte marşları çaldınız...hani birlik vardı? putlaştırma meselesi bir de... fetoyan gülenyan putlaştırıldı...ama dikkat edin siz de birlerini, putlaştırmayın...

Misafir

ALEMİ NASIL BİLİRSİN, KENDİN GİBİ.

Yazık

ABD nin kuklalarıdır PKK ile FETÖ.

Özelleştirme adı altındaki talanlar, yağmalar, gasplar: Hepsini hepsini FETÖ’cü bürokratlar, vekiller, müdürler, patronlar yaptı…

Laikliğin ruhuna fatiha okuyanlar kimler peki? AKP olur mu canım, elbette FETÖ!

NİYE

iSLAM DÜŞMANI SİYONİST NİYE BİR MÜSLÜMAN HOCAYI beslesin niye onu korusun niye desteklesin. NİYEEE?

el turko

Darbelere rahmaet okutuluyor darbenin babası yapılıyor devleti vatanı vatandaşı düşünen yok varsa yoklsa kişiler ikbal makam ey ülkeyi yöneten en küçüğünden en büyüğüne unutmayın sizin hesabınız Cenabı Allahın hesabı yanında kahru perşian olacaktır.

Hasan Alpagon

Aşağıda bir yorumcuda da görüldüğü gibi Hocaefendi'nin zamanında başörtüsü meselesinde füruat (teferuuat değil)demesini bazı cahiller hala anlayamıyor veya anlamak istemiyor. O zamanlar başörtüsüne çok büyük baskı vardı, zavallı kızöğrenciler okuldan atılıyor, protesto ettikleri zaman kötü muamele görüyordu. Füruuat demek dini emirlerinden olup da herhangi bir sebeble yapılamadığı zaman insanı imandan (inkar etmedikçe) çıkarmayan şeylerdir. Mesela insan oruç tutamazsa imandan çıkmaz, ama farz olduğunu inkar etse çıkar. Hocaefendi de bu gerçeğe gönderme yaparak bu başörtüsü yasağının güzellikle kalkmasına kadar kızöğrencilerin durumu idare etmeleri sadedinde onlara böyle bir yol göstermeye çalışmış, eğitimlerini tamamlayabilmek için başını açmak zorunda kalanların imanlarının bozulmadığını onlara belirtmek istemiştir. Herzaman toplumun huzuru için sarfettiği yapıcı tavrını bu konuda da göstermiş, mağdurlara bir çıkış yolu bulmaya çalışmıştır.

Misafir

DÜNYADA LIDER SIKINTISI VARMISTA TÜRKIYEDE TAYYIB VARMIS VAH VAH NE ACIKLI.MESELA ALMANYADA MERKEL GITSIN DEGISEN HICBIRSEY OLMAZ CÜNKÜ ALMANYANIN BIR SISTEMI VAR KISILERE BAGLI DIIL.IKINCISI O COK ÖVDÜGÜN LIDER CEMAAT VE PKK TARAFINDAN KANDIRILMIS VE ÜLKENIN UCURUMUN KENARINA GELEMSININ BAS SESBEBI