BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,36

Bakan Kurum'dan sel felaketiyle ilgili yeni açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakan Murat Kurum, "Elim bir olay bir afet. Metrekareye 253 kilograma varan bir yağış söz konusu. Buna ilişkin yapmamız gerekenler sahadakiler neyse bunları inşallah yerinde tespitlerini yapacağız. Bir tane vatandaşımız hayatını kaybetti. Ailesine baş sağlığı diliyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
kundemacı

Sayın, "bir basit vatandaş" rumuzlu yorumcu. Trabzon' da sel olduğunu ne zaman nereden duydun? Trabzon' de yıllardır sel falan yok. Rize ve Ordu illerinde var. Öyle de olması gerekiyor.

TEDBİR DERKEN...?????

ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ DERLER AMA,ALLAH MI BİZDEN ÜMİT KESTİ ACABAĞA,DOĞAYA BU KADAR HOYRAT DAVRANDIĞIMIZ ,EKONOMİYİ BU KADAR KÖTÜ İDARE ETTİĞİMİZ İÇİN.

bir basit vatandaş

Allah, Rize ve Trabzonluları pek sevmiyor galiba, onları cezalandırıyor. Kocaeli depreminde, cüppeli Ahmet hoca Allah onları cezalandırdı demişti. Şimdi acaba Rizeliler, Trabzonlular mı cezalandırılıyor?

Misafir

İnsanlar domates ya da elma değil bir tane vatandaş demek saygısızlıktır,bir vatandaşomız demek gerekir.

Balaban Beyi

DERE YATAKLARINA inşaat yapılmasına göz yumanlar,bunun BEDELİNİ ÖDEMELİLER... Koskoca Karadeniz otoyolunun köprüleri çöküyor,bu yolu yapan ve bu yapıları kabul edenler HESABINI VERMELİLER... ARTIK FELAKETLERDEN SONRA DEĞİL ÖNCEDEN TEDBİR ALMAYI BİLMELİYİZ....

kundemacı

Aman, aman inşaat işlerini sakın yandaş müteahhitlere vermeyen. Biz Allah başımıza bir musibet verdi diyoruz. İnşaat işlerini yandaş müteahhitlere verirseniz onlarda: "Allah bize rızık" verdi diyecek. Bu ülkede bu musibetler çok daha yaşanır. şehrin ortasından geçen derenin yatağını daraltmışlar, daraltmışlar suyun akacağı yer bırakmamışlar, su ne yapsın? Bir yere akacak. Belediyeciliği ve şehirciliği çok iyi bilenlerin eserlerini görüyoruz.

Karolina herrera

Para mı kaldı devlette

  • 1