BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86

Bakan Fakıbaba'dan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Sayın Kılıçdaroğlu, Sırbistan'dan yapılması düşünülen et ithalatıyla alakalı doğru olmayan iddialarla kamuoyunu yanlış bilgilendirip olumsuz algı oluşturmaya devam etmektedir." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
yazıYORUM

ÜLKENİN BİR TARIM POLİTİKASI OLDUĞUNU İDDİA ETMEK MİLLETLE ALAY ETMEK DEĞİLSE DÜPEDÜZ AYMAZLIKTIR. HANGİ TARIM POLİTİKASINDAN BAHSEDİYORSUNUZ YA SİZ!!!

mevhibe inal

Doğal Tohumlarımız, Suyumuz, Tarım topraklarımız, Kaliteli hayvan cinslerimiz, Binbir çeşit sebze-meyvemiz varken bunları yetiştirmek yerine ithal etmek ayıp olmuyor mu? Verimli topraklara apartmanlar, siteler, golf sahaları vb. yapmak yazık olmuyor mu? Komşu ülkelerin su ve tarım topraklarını işgal eden bizim bir şehrimiz büyüklüğünde Çöl ülkesi İsrail, başka ülkelerden toprak getiren Bataklık ülkesi Hollanda niçin tarıma-Hayvancılığa Kooperatiflere, çiftliklere bu kadar önem veriyor hiç düşündünüz mü?! yediği-içtiğinde başkalarına bağımlı olmak bize yakışır mı? Araba yapacağımıza Tarım-Hayvancılığımıza, Su-Toprağımıza sahip çıksak daha doğru olur kanaatindeyim.

mmt

sanki kesim sırasında kılıçdaroğlu kasabın yanındaydı. güldürmeyin insanı. sanki sıbistanda müslüman veya türkler yaşamıyor. mantığa bak yaa

vay be

sırplar imana geldi.

Misafir

"Bakın çok enterasan, Sırplar dört dörlük müslümandır aslında. Bosnalıları da müslümanlığın gereğini yapmıyor diye katlettiler!. Ağzılarından besmele eksik olmaz." Derlerse de şaşırmam. Kılıçdaroğlu'nu boşverde, sırp ya bunlar sırp, besmele çekmeyeceğini bilemeyecek kadar mı gözünüz karardı. Ha bana besmele lazım değil diyene bir şey demem. Ancak yok dini hassasiyet vs. diyen biri için bu nasıl bir çelişkidir?

azerioğlu

şov uğruna oruç tutup daha akşam ezanı okunmadan yani iftar vakti gelmeden orucunu açan kılıçdaroğlu samimi gelmiyor .

Misafir

pekkiiiii, o kadar müslüman, eli ayağı düzgün bu konuda uzman ülkeler varken niye müslüman-türk kasabı sırplardan et alınır. bu kadar da olmaz yani!

VATANDAŞ MUSTAFA

AVRUPANIN TÜRKİYEYE TAVRI ALENEN ORTADA. FAZLA SÖZE GEREK YOK. EĞER KESİMİ TÜRK KASAPLAR YAPMIYORSA GEREKEN HASSASİYETE UYMAYI BIRAK TAMAMEN TERSİNİ YAPACAKLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

ss.sebo

Kılıçdaroğlu kendisini müslüman sanıyor ama Peygamber efendimiz diyor ki benim ümmetim yalan söylemez. Bosnalı Müslümanları desteklememizden rahatsız kendisi.

şakir sert

rakıyı besmele çekerek içenler haliyle masalarını süsleyen etlerin besmelesiz olduğunu iddia edebelirler en doğal haklarıdır..

Misafir

Hayvanlar kesilirken besmeleyi fakıbabamı çekmiş....

Burdayiz.

CHP ne zaman besmelesiz iş yapmamaya başlamış:) ilginç!

sami

ismin baba lakın en buyuk golu senden yıyecek bu mıllet.

MEHMED

BU HALKTA BESMELE İLE KESİM KONUSUNDA HASSASİYET VAR.DİYANET HEM YURT İÇİ HEMDE İTHAL ETLER İÇİN AÇIKLAMA YAPMALI VE BELİRSİZLİĞİ GİDERMELİDİR.

Alperer Tunga

Eti Sırbistan'dan ithal ettikten sonra ha besmele ile ha besmelesiz ne fark eder?Bosnalıları katleden kasaplardan alınan et besmeleli olunca helal mi oluyor?

darbeli matkap

yemezler yemezler fakıbaba fakıbaba yemezler..hizarla kesilen eti yemezlerr

çokİYİ

Eti alın ve koklayın, karkas eti olduğu zaten üzerinde de yazıyor. Artık etleri bu millete reva görüp bir de Kasaptaki sağlıklı etten sadece 4tl indirimli satarak alkış bekleyen bir zihniyete yazıklar olsun. 3-5 lira daha verin kasaptan sağlıklı et alın.

Misafir

Diyanetten açıklama yapılsa iyi olur

HASAN BAL

ÜLKENİN TARIMINI VE HAYVANCILIĞINI BİTİREREK ET İTHAL EDİLMESİ UTANÇ VESİLESİ.ÜRETMEDEN İTHALAT NEREYE KADAR.YAZIK ŞU GÜZELİM ÜLKEMİZE

hak ve hakikati söyler

Herkes tuturmus et pahali et yiyemiyoruz besmelimi kesilmis besmelesizmi sizler onu bunu birakin hanginiz bir hayvan beslediniz eskiden her insan hayvan beslerdi simdiki genclik elinde 6 milyarlik telefon kolunda dövme kulaginda küpe hazir yemeye alismis kimsenin sikayet etmeye haki yok insanlar tembelesti

Misafir

Besmelemi???? ulan bu Ülkede Kayseride her sene binlerce Esek kesiliyor....yoksa onalar beslelimiydi?????? At Esek,binlerce ton Domuz eti bu ülkede satiliyor,peki bunlarin hepsi besmelelimi???????

Misafir

aynen "güldürmeyin adamı" sanki bizim kasa Ekrem

Misafir

Garip kardeş bizim markette tavuk kg. 4.99 tl daha noolsun.

Garip

Zaten et yiyemiyoruz helal kesilse ne olur kesilmese ne olur. Arada tavuk yiyorduk o da akaryakıt gibi uçtu yetişemedik.

Misafir

chp nin derdi besmele değilki sadece eleştirmek.çamur at izi kalsın