BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.431,60

Bakan Bekir Pakdemirli ' 4-5 ay boyunca Türkiye'nin stokları yeterli'

Önümüzdeki 4-5 ayda ette ithalata dönük bir durumum söz konusu olmadığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin stoklarının bol bol yeteceğini belirterek vatandaştan ettense biraz daha fazla tavuk ve balık yenmesini istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
SİVASLI

OLUR NORMAL BİR BALIĞIN TANESİ EN UCUZU 20 TL 7 KİŞİLİK BİR AİLE NASIL YESİN? BU MİLLET MV MAAŞI ALMIYOR?BU İŞİ BECEREMİYORSUNUZ NE VARSA SAT HAZIRI TÜKET KUSURUNUZU HALKA YÜKLEMEYİN.

ali

sayın bakan siyasete çabuk alışmış. yok efendim ete talep artmışta o yüzden fiyat artmış. sayın bakan 2002 de 1 torba yem kaç tl idi,1 lt mazot kaç tl idi,bir işçinin maliyeti ne idi.şimdi bunlar ne kadar. söylediklerinin tamamı malesef gerçek dışı. şu anki ithalatın iki sebebi var. 1-Et süt kurumu üzerinden yapılan ithalatta birilerini zengin etme,2-maliyetlerin çok artmasına bağlı olarak milletin ineklerini kesmesi.sayın bakan inanmıyorsa bir et üreticisi ile bir tv proğramına çıkıp tartışabilir.Birde aslında et pahalı falan değil insanların alım gücü zayıf. et 2 yıl önce 26 tl,yemin torbası 45 tl idi. et bu gün rica minnet 28 tl,yemin torbası 80-85 tl.mazot 2 yıl önce 3.5 tl,bu gün 6.5 tl. sayın bakan millet ucuz et yesin diye ucuz et ithal ediyorsunuz,hadi sözünüze sadık milleti düşünüyorsanız millet ucuz mazot istiyor hadi onu da ucuzundan ithal edin. gidişat malesef çok kötü.3-4 yıl sonra bırakın ihtiyaç fazlası et üretimini,piyasada hayvan kalmayacak.

Misafir

Yazıkkı Ekrem pakdemirli gıbı bır sıyasetçının evladısın utanmalısınız

  • 1