BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50

Bakan Albayrak: Seçimler ilk turda biter

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, sahada AK Parti'nin dışında bir parti olmadığını söyleyerek "Muhalefet oturduğu yerden yıkım siyaseti yürütüyorlar" diye konuştu. Bakan Albayrak, seçimlerin ilk turda sona ereceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

AKP de gözle görülür bir düşüş yaşandığı net olarak ortada iken bu iş ilk turda biter diyorsa, belli ki gerekli organizasyonlar yapılmış ...

erdener aga

YSK yı halletik diyorsunuza yani.Doğuda da oylar taşınacak ki HDP oyları AKP ile rahatça değiştirile bilsin.Oooldu o zaman.

Misafir

Doğrudur ilk turda inşallah defolup gidersiniz

Misafir

İlk turda biteceğini Muharrem İNCE dahil herkes biliyor ama işte kral çıplak diyemiyorlar. Bu Ülkede muhalefet, yurttaşların haklarına saygı göstermediği müddetçe bütün seçimleri iktidar ilk turda kazanır. Ki öyle olması da gerekir.

hile hurda

Tayyip erdoğan dedi ki, sandık kurullarına sahip çıkın, seçim başlamadan bitsin dedi, bu ne demek sizce sevgili vicdanlı müslüman geçinen yurtdaşlarımız

Misafir

Sen söylediginden bir sey anladinmi ???

Misafir

Altınla maaş ödeseniz size oy yok. Sol ideoloji ak parti müslümanlara prim vermeyecek

Misafir

Yıkım mı? Çok doğru bir tesbit, memlekette yıkılmadık fabrika koymadılar, yıkılmadık kurum bırakmadılar, yıkılmadık toplumsal bağ bırakmadılar. Siz bunlara aldırmayın olur mu? Tüm saltanatlar elbette bir gün yıkılacaltır, önemli olan geride bıraktığı tortu olacaktır. Kimisi gül bırakır kimisi diken, kimisi hasret bırakır kimisi nefret. Ona göre yaşamak lazım.

Misafir

Şimdi bir arpa boyu yol alamamızın sebebini yazıyorum. Dikkat dağınıklığı. Kaya gazina mı yüklensek, bora mı yüklensek, yoksa doğal gaza mı yüklensek, derken bir de bakmışsın dikkat dağınıklığı sebebi ile tüm yatırımı inşaat ve gemiye yapmışız. Valla bilerek değil sadece malzeme çokluğundan dikkat dağınıklığı. Siz size uyana inanın ve ona göre pusulayı şaşırmayın. Bu dediğimi de yabana atmayın, dikkat dağınıklığı çok kötü bir illettir. Adamı yer bitirir.

Misafir

Sen önce kaya gazı işi ne oldu onu söyle sümen altımı oldu.Turkiye uçacaktı bak üstelik seçim zamanı..

kundemacı

Tabi seçimin ilk turda bitmesini istersin; kim istemez. Saltanatının devam etmesini istesin elbette. damat olmasaydın bütün sülalen bir araya gelse bakan Yardımcısı bile olamazdınız. Ama millet bu oyunlara gelmeyecek.

Misafir

Niye diğer bakanlar TV ye çıkmazken enerji bakanı çıkıp propaganda yapıyor. Acaba damat olduğundan olabilir mi?

Misafir

Madem ilk tur hesabı yapıyorsun ne diye erken seçim yapıyorsunuz. Siz kazanırsanız kötü gidişat daha da kötü olacak.

misafir

sayın albayrak böyle dedi ise demek bu iş bitmiş tamam

  • 1