BIST 9.708
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.427,56

Bahçeli'den ittifak açıklaması: 'Siyasi kombin yapabiliriz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ittifak açıklamasında bulundu. Bahçeli, "İttifakta siyasi kombin modelini hayata geçirebiliriz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

yüzde 50 -60 bindirip yüzde 10 indirmekle enflasyon inmez.

kimsesiz

sayın bahçeli beyhude çabalar içinde dir çok geçmeden MHP nin anahtarını akp ye verip iltihak edecekler başka çareleri de kalmamıştır.

mhp

sayın bahçeli bizler Esad ile uğraşırken, amerika geldi sınırında terörist devleti kuruyor. isrsilin ömrünü uzattı.

Misafir

yasal zemin yok diyor, hem de yapmaya çalışıyor, bu nasıl bir adam anlayabildiniz mi????

fikret boduroğlu.

bu ittifaka oy vermeyin.sıkıntıların ve zamların nedeni ülkenin kötü yönetilmesidir.bahçeli, kötü yönetimin sorumlusu olan Erdoğan açık çek vermiştir.bunlardan ülkeyi normalleştirmelerini,zamların ve döviz kurunun düşümesini beklemeyin.erdoğan ın yönetimde olduğu türkiyenin para bulması ve yatırım alması söz konusu olmaz.bu da gelecekte sıkıntıların artması demektir. var olan enflasyon maliyet odaklıdır.talep odaklı değildir(üfe 46,enflasyonl mücadele adı altında tüfe 24).fiyat indirmek ,piyasadaki durgunluğu kırma ve gelmesi beklenen fiyat artışlarını gelecek yıla aktarma amaçlıdır.

Misafir

Kobin))) Evet ne de yakışır sana kombinler...Her renkten,her modelden...Yahu çık artık şu deneme kabininden!Hiç birisi sana yakışmıyor çünkü!

Misafir

Kombininizi falan bilmem ama kime 'giydireceğiniz 'çok net.ortalığın haline bak.şimdi de yüzde 10 indirim komedisi.52 liralık çocuk bezi 80 lira oldu.şimdi yüzde 10 düşse bizde hep beraber bayram etsek!!!

Misafir

MHP ye hiç yakışmıyor sürekli bu tip yamanma çabaları, biz gerçek ülkücüler son derece rahatsızız

Ozumturk

Bu adambu ülke için bir felaket. Acıkca pazarlık yapıyor ülkeyi dış duşmana gerek parcalamak için. İçten parçalıyorlar. Mhp de devlet bahceliyi sevenler zamanla azalacak ve mhp gibi bir degerli parti yok olacak hdp nin oyları bile yakın. Bu kadarıda pes artık

40 yıllık mhpli

Benim için sayın bahçeli bitmişdir ne söylerse söylesin yok hükmündedir benden oy yok artık

kango

ak parti olmasa mhp ye kimse oy vermez bahceli partiyi bitirdi

Başkan EL MAĞDURO

Yatıyor-kalkıyor "ittifak" konuşuyor. Fikir olmayınca konuşacak başka bir numarası da yok. Arada bir de kadınlara çatıyor.

Misafir

Valla ne yaparsanız yapın umurunuzda değil , seçim felan da istemiyoruz, sizin kazanacağınızı herkes biliyor, onun için halkın parasını çar çur etmeyin

misafir

ey bahçeli artık fazla oldun.yapacaksan edebinle siyaset yap.oraya buraya sataşma.

  • 1