BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bağ evinde basılan FETÖ'cülerin ifadeleri bomba! Meğer abi...

KAYSERİ'de, bağ evinde basılan FETÖ üyeleri ilginç ifadeler verdiler. Cezaevinde toplantılara katılmadıklarında Abi'ler 'ahiretinizi mi mahvedeceksiniz' diyerek baskı yapmış.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

CENNET NERDE KIM KARAR VERIYOR? Cezaevinde toplantılara katılmadıklarında Abi'ler 'ahiretinizi mi mahvedeceksiniz'( diyerek baskı yapmış?)

gaba dokyalı

mankurt olmak böyle bir şey işte . artık iradeni kullanamazsın. kalbin de tereddütler olsa bile beynin artık başkalarının eline geçmiştir. Allah ıslah etsin

Demedi deme

Cezaevine girip çıkarak ıslah olan varmı ? Fetö cezaevinden Mafya olarak çıkacak. Yakında duyulur. Tehdit şantaj gasp dayak cinayet. Bu sapıkların sapkın dini inanışları ile yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. FETÖ PKK

Sapıtmış bunlar

Ulan sizin Müslümanlığınız mı kalmışta ahiretten bahsediyorsunuz zındıklar. FETÖ nün kulu olmuşsunuz. Hristiyan ve Yahudilerle bir olup İslamı bidatlerinizle öyle bozmuşsunuz ki nasıl sapıttığınızı anlayacak kadar bile din kalmamış sizde. (Müslüman ihanet etmez yalan söylemez ( Hadisi şerif)).

MİSAFİR

ben de şahit oldum bir yakınımı ziyarete gittiğimde tahliye olmuş kişiler içerdekileri ziyarete gelmişti, çıktıktan sonra beraber iş kuranlar da var...aralarında tahmin edemeyeceğiniz dostluklar olmuş...insanların varını yoğunu elinden alırsanız koğuş arkadaşı kardeşi olur...bunu tahmin etmeniz lazımdı

Misafir

Gerek ceza evinde gerek ceza evi zitareti sırasinda öyle güzel insanlarla tanışıldıki adeta milyon kişilik aileler oluştu.Türkiyenin bir ucundan bir ucuna tura çıksalar sadece yakıt parası gideriniz oluyor. Allah herkese böyle dostlar nasib etsin.dünya gecidi kalıcı olan ebedi alemdir. Allah herkesi mahşerde dostlarıyla haşreder inşallah.

Misafir

Sebo; Ülkeye ihanet edeninde,yalan diyeninde,kul hakkına gireninde,iftira ataninda ALLAH bemelasini versin. Amin. sende aminde.

:))))))))

CENNET TEN TAPU ALDINIZ BI ? BOŞA KÜREK SALLAMAYIN DA.

ss.sebo

elin CIA sına tabi olarak ülkenize ihanet ederek zaten ahiretinizi mahvettiniz siz haberiniz yok.

  • 1