BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.436,75

Ayşe Arman Kılıçdaroğlu yazısı ile Hürriyet Gazetesini çökertti

Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman , Kemal Kılıçdaroğlu'na Sema Ramazanoğlu sözleri için destek verince ilginç şeyler oldu. Önce gazetenin köşe yazarları kısmı çöktü ardından Ayşe Arman ana sayfadan uçtu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Misafir

Helal olsun size Ayşe Arman sizden başka kadın haklarını koruyañ yok.Sema hanımin görevi size verilméli.Kadın olmak bu ülkede zul.Ne acı.

ayşe arman

aman ayşe arman sapığından ancak bu beklenir....

Misafir

Ben de Ayşe Arman gibi düşünüyorum.Yni Kemal Kılıçtaroğlu tamamen haklıve desteklenmeli

k.k.k

Tebrik ederim seni Ayşe Hanım mertçe yazılarını yazdığın için,birilerinin önüne yatmadan yazdığın için. Helal olsun sana...

sisli

Bu kadına yürekli diyenleri anlamıyorum. Açılmayı açılanları pohpohlayarak birkaç tane daha bacak görme meraklısı erkeklerdir sanırım öyle söyleyenler. Sadece yüksek doz CHP'li ve CHP fanatiği üsluplu bir yazı. Yüreklilikle falan alakası yok.

Birisi

Bir çok şey söylemek istedim ama kime ne diyeceksin kardeşim. Yorum yapmak bile adam yerine koymak sayılır...

Asıl sapık o

Ayşe Arman Orgazm Yazısını okudunuz mu?

Hadi söyle

Kılıçdaroğlu’nun evli yeğeni Hıdır Çakmak, yaşları 11 ila 14 arasında değişen 4 kız çocuğuna defalarca tecavüz etmiş ve hapse atılmıştı. BU KONUDA DÜŞÜNCEN NEDİR AYŞE HANIM?

adalet

akp'liler şöyle düşünsünler chp'li biri tecavüz ederse nasıl komple chp'yi suçluyorlarsa aynı şekilde chp'liler bir kişi yüzünden komple akp'lileri suçluyor, aslında bu olaylarda herkes suçlu, avrupa birliğine gireceğiz diye kaldırdılar idamı ondan sonra artt bu tür tecavüz vakaları

Seze ÖCAL

Tecavüz olayını protesto eden bir tane türbanlı bayan gördünüz mü ?

Misafir

sen sanki müslümansın dimi ....

Misafir

Aklınızın hep belden aşağı çalıştığı nasılda belli....

astral

Bu kadın porno muhabbeti bile yapıyor çagdaş biri...

Misafir

Hay senin müslümanlığına ......

reel

türkiyede ahlaktan bahsedecek en son insan.

slamslam düsmani zihniyetin dibe vurmasidir

Ben müslümanim diyen biri bu AKEPE'ye oy veriyorsa imanini ve hangi yolda oldugunu bir sorgulasin ,(Tecavüzcüleri savunan,kutucuklarda rüşvet alan,hediye saatçikler alanları savunan) bu Islam düsmani partiye verdigi oylardan dolayi yemin ederimki Allaha hesap verecektir.

Misafir

yturk kulturunu trabzon ofta gorduk

Misafir

2007 yılında aziz nesin vakfında 14 yaşındaki kıza 2 kişi tecavüz etmişti. Kimse vakıf kapansın demedi. köşe yazıları yazılmadı vakıf lanetlenmedi, linç kampanyası yapılmadı. Hele Ali Nesin'in konu ile ilgili bir açıklaması var ki evlere şenlik bulun okuyun.Neymiş sizin derdiniz o masumlara bu çirkinliği yapanın ceza alıp almayacak olması değil sırf vakıf AKP ile ilişkili die siyasi arenada alamadığınız öcü almak. Zihninizin arkasını koyun dediğiniz kitle okuyabiliyor ve sizin bu pisliğinize pirim vermiyor die yaygarayı basıyorsunuz. ha bu pisliği yapan parmaklıklar ardında mı evet. bu tarz yerlerde çalıştırılacak kişiler sık elenip dokunduktan sonra işe alınmalı ve buna yönelik tedbirler alınmalı mı kesinlikle evet. Ama her yapılan kötülükte sizden olanın üstünü kapatıp yayın organlarınızda sakız gibi çiğnemeyip sizden olmayan işe karışmışsa onların sözlerini çarpıta eze büke istediğiniz gibi anlaşılmasını sağlayıp iki yüzlü bir tutum içinde oluyorsunuz.

Misafir

Senmi milli ve manevi değerden bahsediyorsun, çok güldüm valla

Misafir

Ayşe arman hanım efendi yazılarını okumasamda görüşleri bize tersde gelse bu son çıkışı medyayı salladı onu kutluyor doğruların ve haklıların herzaman yanında yer alıp destekleceğimizi kendisine saygıyla beyan ederiz .

Islam düsmani zihniyetin dibe vurmasidir

Ben müslümanim diyen biri bu Chp'ye oy veriyorsa imanini ve hangi yolda oldugunu bir sorgulasin , yoksa bu Islam düsmani partiye verdigi oylardan dolayi yemin ederimki Allaha hesap verecektir.

çokk hemide çok

özgür basın budur işte

Misafir

Ne yani önce sapla samanı karışır. Sonra bakanı suçlu ilan et. Tukaka yap. Sonra Kılıçdaroğlu haklı öyle mi? Edep ya hu!

Tam bir rezalet

Bu kadinin artik kadinlar ile ilgili hangi yorumu ciddiye alinirki.

Misafir

TÜRK KÜLTÜRÜNDE TECAVÜZ VARDA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK