BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48

Ayşe Arman bu kez poposu ile konuşuluyor

Yatakta yaptığı röportajlarla adından sıkça sözettiren Ayşe Arman bu kez 'poposuyla' gündeme geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Aziz Deemirtaş

Resmen saçmalıyor bu kadın yaf resmen saçmalıyorr

Hilal***

Birşey yazmaya gerek yok çatlasın

Adem Büyük

Ulan RTE beslemeleri sizi..! Turgay,Sevilay, Karaalioğlu,Ocaktan, Karakaya,Karabasan,Kelkitlioğlu,Kütahyalı, Tayyar,Kekeç, Genç....say say bitmez. Hepiniz RTE olmasa bi hiçsiniz. Şuan toplumumuzdaki hakiki bilgeler susmayı tercih ettiğinden meydan bu soytarılara kaldı. Onlar da sahiplerine aşırı derecede sadakatlerini her fırsatta gösteriyorlar maşallah. e ne de olsa minnet borcu naparsın.

Poyraz Kasırga

Demokrasiye inanıyprsan rümuzlu yorumcuya atfen... Demokrat maskeli zorba fikirli - Kostümleri temiz sicili kirli - Allah'a iblisten bile kibirli - Eğilir yerlere görse bir papaz - Şeytana fark atar OKUMUŞ YOBAZ- Para pul zengini hayă fakiri - Bilmem nasıl paklar toprak bu kiri - işte böylesine zavallı biri - Gafil kere gafir OKUMUŞ YOBAZ.

Poyraz Kasırga

Vatandaş senin için normal olan her şey kerkes için normal olacak diye bir kural yok ve olamaz, çağdaş bir insan için adabı muhaşere denen değerler vardır. Fakat siz ve sizin gibiler için demokrasi bir meşreb kültürüdür, başka düşünenlere tahamül bile edemiyorsunuz. Sizleri tarif eden bir kaç dörtlük " Dünya'da yepyeni bir insan türü - Üredi günbe gün oldu bir sürü - Künyesinden belli meşreb kültürü - Göbek adı çağdaş adı hokkabaz -Cahilden beterxir OKUMUŞ yobaz * viski'si elinde aklı belinde -Medeniyet arar bir saç telinde -adalet müsavet hep tekelinde .

Poyraz Kasırga

Bu ve bunun gibi kadın müsveddeleri anca ve anca zaten oraları buraları ile düşürler ve işe yararlar ve hatta oraları buraları ile herkesi ve her şeyi idare edeceklerini sanan kaşarlardır. Bizlerde bir laf vardır, Az Kaşardan tost olmaz ve çok kaşardan ( böyle kaşarlardan ) eş olmaz, ne güzel bir paf anlayana.

hastasıyım..

oh canım benim... seni ne yerim ben... sen tam bir dişisin. 25 yaşında bir erkeğim. inim inim inletirim seni ben.

Demokrasiye inanıyorsan normal hareketler

Senin üstü kapalı toplumların üstündeki perde bir açılsa altından neler çıkar bir görsen,Arabistanda,İranda neler var ama senin zihniyet onları görmez,bütün kepazelikler üstü kapalı,orta çağ zihniyetlerinde,uygar insanlarda her şey şeffaf,herkesin bir hobisi var,ben Ayşe Armanın her fikrine katılmıyorum ama,demokraside gayet normal hareketler,el alem senin 21.asırda kara çarşafla gezen ucubelere karışıyormu,demokrasiyi içine sindiriyorsan,türbana,çarşafa,mini etekliye,üstsüz,çıplak gezenede alışacaksın,popusunu bilmem neresini gösterenlere alaşıcaksın..

erkan yilmaz

Taman anallik....cayir cayir yaniyor bu.

CAROUSEL

zaten ulkeye bir yararın yok poponla oyna dur

MELEK AKYILDIZ

GÜNDEMDE KALABİLMEK ADINA HERTÜRLÜ EDEPSİZLİĞİ YAPIYORLAR, YUH SİZE, BAŞKA NE NEDİR BUNA, VARSA YOKSA PİYASADA , REKLAMLARDA, KLİPLERDE HERYERDE KADIN VÜCUDU SERGİLENİYOR, BUNUN DA ADI MEDENİYET OLUYOR, ÇAĞDAŞLIK , ATATÜRKÇÜLÜK OLUYOR, ÖZGÜRLÜK OLUYOR, AMA SIRA DİNİ EĞİTİME GELİNCE , ORTALIK KARIŞIYOR, LAİKCİLER AYAKLANIYOR, AHLAKSIZLIK DİZ BOYU, TÜRKİYEDE ARTIK NE TÜR AHLAKSIZLIK ARARSANIZ VAR AMA DİN, BAŞÖRTÜSÜ DEDİNMİ,VİCDAN, ALLAH, PEYGAMBER DEDİNMİ, İŞTE O YOK, BU KAVRAMLARDAN NEFRET EDİYORLAR, BU KAVRAMLARI İSTEYENLERİDE BASKICI OLMAKLA SUÇLUYORLAR, ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...

salhor

Kadının her tarafı cilve, her tarafı işve. Allah gençlere sabır versin.

Kerim

Bu Kadin cilgin ama hos bir kadin,bunu anliyan erkek türkiyede yok denilecek kadar az.

Burdayiz.

Yanıyor, yanıyor yetişin:):)

eser

Bunlar modernlerin anaları işte...

vatandas

Yazik kadina, yazacak birsey bulamayinca kendini pazarlamaya basladi ! Derhal bir psikolokla gorusmesi lazim, gidisat iyi gorunmuyor !

fasoli

tam bir kalitesiz türk kadini.yokmu bunun kocasi?

Kerem

ya ne kadar meraklisiniz syse arman ertugtul özkök haberi yapmaya

  • 1