BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Ankara sallandı AKPM kararı için 'şiddetli' tepki

AKPM'nin Türkiye için aldığı 'siyasi denetim kararı' Ankara'da deprem etkisi yarattı. Dışişleri Bakanlığı'ndan 'emsali' olmayan bu karara 'şiddetli kınıyoruz' denilerek sert tepki gösterildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 54 Adet Yorum
ACABAĞA DESEK BİRAZDA

MEYDAN OKUMANIN YARARI YOK,BURADAKİ SİYASET TÜRKİYEYİ DE BÖLDÜ,

NE YİN TEPKİSİ

biraz da içeriye baksanız sn Çelik,hapishaneler gazeteci dolu,fetöcü damat dışarda.adalet işleyişimizden olmasın.fetöyle mücadele fiyasko,çoğu dışarda khk larla memurlar işten atılıyor fetö bahanesiyle. mühürsüz şaibeli bir seçim yapıldı,oylar çalındı,YSK sınıfta kaldı.hayırcılara peşinen hain dendi,partili c.başkanımız oldu,karar banzersiz ama biz daha benzersiziz.

kundemacı

"Avrupa Konseyi'nin kurucu üyesi olarak çağdaş Avrupa ideallerinin ve değerlerinin savunucusu ülkemizin..." gerçek bu ise paniklemeye gerek yok.

Misafir

Tayyip Türkiye değildir!...Türkiye bir devlettir... Recep Tayyip ise bugün var yarın yok bir şahıs...... Bu nedenle birbirine karıştırmayın.. ...

Misafir

kına kına anca kınarsın.. birde kına yak orana ki 3. dünya ülkesi yolundaki emin adımlarınızı kutlayın sn dışişleri

Misafir

bir arkadas "Osmanli torunlari" falan diyerek hava atiyor..ben soruyorum: 5 milyon Osmanli torunu Avrupada ne ariyor?..

Misafir

ihracatimizin en az yarisi AB#ye.. hadi simdi baska kapiya(Tüsiad, Müsiad, memnun musunuz?)

misafir

Suçu biraz da kendimizde arasak diyorum...

Zeynep

Sonuç = İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!

Misafir

Parlamanter Meclisinin üyeleri de Fetö'cü olmus anladigim kadariyla...

Misafir

eger bir kulübe üye olmak istiyorsaniz tartismasiz o kulübün kurallarina uyacaksiniz..Baska yolu yok!. unutmayalim; burasi bir Hristiyan kulübü.. begenmiyorsan cikacaksin arkadas, yoksa sorarlar: orada ne isin var?!

Misafir

Tayyip ile Ortaçağa geri döndük...........|

gjchgjg

Hadi bakalım tanımıyoruz deyin sıkıyorsa!

mikail

Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır.

Misafir

türkiye, boş iddia peşinde.siyasi denetimin emsal kararı mı olması gerekiyor?türkiye nin yaptığı suistimalleri,istismarları,art niyetli peşin hükümlü hamleleri,avrupayı tehtit etmesi,ezeli avrupa düşmanlığı vb.hususları ab ye girmiş veya girmek isteyen başka bir devlet yapmış mı ki emsal kararı olsun?türkiye ,asırlardır askeri güçle tam olarak elde edemedikleri emellerini;avrupa birliğine girerek elde etmek,avrupayı ham yapmak istiyor.avrupa,sistematik türk saldırılarına karşı kendini müdafaa etme hakkına sahiptir.saygılar.

Oğuz Sürer

Çifte standartta sınır tanımıyor Avrupa.

Misafir

BİZİMKİLER HALA VİZE SERBESTİSİNİ TARTIŞIYORLARDIR EMOCANLAR

Farklı Bakış

Bağırmayı bırakın da TÜRKİYE'yi getirdiğiniz hale bir bakın. BU KARAR HEPİMİZİ ÜZÜYOR AMA BU DURUMUN SUÇLUSU SİZLERSİNİZ.

Misafir

EEEEÖÖÖYYYY EUROPA BİRLİĞİ DİYE BAĞIRSAK DÜZELÜMÜ Kİ :P)))))))))))))))))))))))))))

Misafir

ÖNCE MÜZAKERELER DURACAK SONRADA EKONOMİK YAPTIRIMLAR BAŞLAYACAKTIR. BİZ DE ARTIK YENİ ZENGİN MÜTTEFİKLERİMİZLE DÜNYADA NE ALIRSAN BİR MİLYON PAZARINA ŞEVK VE HIRSLA GİRERİZ EKONOMİMİZ DE ZIPLADIKÇA ZIPLAR GOZAMAN Bİ ÜLKE OLUVERÜRÜRÜÜZ

ehza

cikalim bu hacli birliginden artik

Misafir

2 gün sonraki cuma namazını eyyyyy avrupada kılar hadlerini bildiririz... deeeermişim. puhahahahahahahahahahaha

Misafir

yetiş recep yetiş..şu avrupaya dersini ver.

iktisat

Biz bize yeteriz. Cumhurbaşkanımız sömürgeci Avrupayı sallamaktadır.

Zeynep

Hayırrr ama neye '' hayır'' ?! Sizin ,bu kararı almaktaki asıl amacınıza HAYIR , sizin bu kararı alırken nasıl da ''çifte standart '' uyguladıgınıza HAYIR , Türkiye'ye düşman çevrelerin bir kez daha kagıt üzerindeki oyunlarına HAYIR , ''Erdogan düşmanlıgını'' öyle bir boyuta getirdiniz ki artık , her yapılan , her dogru olanı da görmezden gelip , her Türk'e düşmanlıgınıza HAYIR , sonuç = sana HAYIR ,ey Avrupa ve Konseyi !! Size gelince Bahadır Bey , dünya küçük , piyasa küçük , herkes birbirini tanır ...Fransa'daki Ohal ile Türkiye'dekini karşılaştırıp ''çok çok farklı '' demenizle ve ''özgürlük ve demokrasi arzularınızın '' nedeni bilinmez degildir , Bay Fransa Tüsiad'ı !! Sizin asli göreviniz siyaset degil , ticarettir !!