BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Ali Koç, Volkan Demirel tartışmasının detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasına neden olacak sürece giden 'Ali Koç ve Semih Özsoy'la' yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıkmaya başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
k.k.k

Volkan, Ali Koç'u da geçtim, FB başkanının sözünü kesemez, konuşmasına müsaade etmemezlik yapamaz ! Böyle birşey olur mu yahu, o kadar insanın içinde Volkan nasıl yapar bunu. Tamam yanlış yapabilir Ali Koç. İnsan değil midir ? Ama bu saygısızlık yapmanı gerektirmez. Aziz Yıldırım neler yaptı bu taraftara ! Neler dediğini herkes biliyor ! Özür diledi mi ! Bırakın bu işleri. Volkan'ı savunmak başkadır. Yaptığı yanlışı savunmak başkadır ! Affedilmesin !

Yürekli Fenerbahçeli

Yanlış yapıyorsun Bay başkan Ali KOÇ! COCU ile gelinen durum ortada.Sen bunun cezasını VOLKAN gibi GERÇEK VE YÜREKTEN FENERBAHÇELİ birine Kesemezsin. Çok yanlış yaptın Çoook!

İyi Fenerbahçeli

Ali Koç bey Volkana bunu yapmamalıydın. Bşk olmakla herşeyi yaparım mantığı F.Bahçeye zarar veriyor. Hem ne bu DOKTOR ÇAĞIRMA-YÜZ İFADESİNİN KÖTÜ OLMASI GİBİ HANIMEVLADI (ÇUKULATA ÇOCUĞU) Gevezelikler? Yanındaki yalakalara kulağını tıka biraz!KOKU denen o adamın yaptıkları ortada.SENDE BUNDAN DOLAYI GERGİNSİN. Fenerbahçelilerin yüzüne bakamıyorsun. İŞTE BUNLARIN BİRİKİMİ VOLKANA CEZA VERMEKLE NİHAYETLENDİ.KUTLUYORUM SENİ. KOÇ MUŞSUN anlaşıldı.

  • 1