BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.446,11

Aleksis Çipras şaşırttı: Türkiye'nin AB üyeliğine destek verilmeli

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye'nin AB üyeliği konusunda herkesi şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Çipras, "Türkiye'nin AB üyeliği hem Türk halkının yararına olacak, hem de bölgedeki istikrarın sağlanması için önemli olacaktır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Avrupa'daki Suriyelileri de alalım Avrupa'nın attığı kazıklar az geldi Merkel göçmenler daha çok Türkiye'ye geçsin demiş bu vatandaşa yazık değil mi Davutoğlu ikili kabul saçmalığı ile bu ülkeye en büyük yanlışlara birini yaptı

Misafir

Hepinizin bizans oyunlarını bozan reisi allah başımızdan eksik etmesin yürü başkanım tüerkiyem uçuyor bunlar kıskanıyor bu defa biz istemiyoruz 40 yıldır uyalıyorsunuz alın ab. yi başınıza çalın sizin olsun biz bize yeteriz

Metin Tamer

Türkiyenin orta doğuda bir tampon bölgede karakol olarak kalmasını istemekte. PKK nın ne olduğunu bilmekteler. Onlarda çok çektiler. Bu nedenle Türkiye yi desteklemelerinde yarar var ancak dış politika her zaman oynak bir zeminde bulunmakta.

kundemacı

Aleksis Çipras Yunanistan' a başbakan oldu diye insanlıktan çıkmadı ya. Adam; demokrasiye, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne inanmış birisidir. Çay ocağında bacak bacak üstüne atmış vaziyette bulunan Yorgo ile sohbet edebiliyor. "Ulan ayağa kalk, hazır ol vaziyeti al" demiyor. Yorgonun özgürlüklerini kullanmasına saygı duyuyor. Biz Esenlerde binanın balkonunda sigara için adama bile karışıyoruz. Kimin sorgulanacağını, kimin yargılanacağını önce siyasiyeler açıklıyor sonra savcılar devreye giriyor. Kimin ceza almayacağına da siyasiler karar veriyor Papaz Brunson ve Deniz YÜCEL' de olduğu gibi.

reel

kendi güvenlikleri için ....

Misafir

O zamanda Türkiye’ye demokrasi gelir,bazıları istediği gibi at oynatmaz.Cipras bu saatten sonra düşman ilan edilmeli.

Misafir

E yani desteklesin bi zahmet kac tane adamıza kondu ....

Misafir

Yüksek enflasyon ve TL’deki değer kaybıyla halkın satın alım gücü neredeyse yarı yarıya azaldı

  • 1