BIST 9.122
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.325,19

AK Partili isimden ABD'ye: 'Ey Amerika ölümün yaklaştı'

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma törenine katılan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "İbn-i Haldun'un güzel bir teorisi vardır. 'Devletler de aynen insanlar gibi doğar, büyür ve ölürler' der. Ey Amerika, doğdun, büyüdün, ölümün yaklaştı" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
bu hainler

merhaba,ya papaz Brunson serbes olursa kriz ! çözülecek'mi,ya buna kargalar güler ve kim ! inanır.kalleş hain ve Terörist' Amerika.Eski bir müttefik,ve Türkiye gibi Dost bir ülkeye.ya zaten göz göre göre,bize !Düşmanlık kaleşlik ve her Türlü,!gizli plan ve kötü Niyetini kulanıyor.

Misafir

güzel yazmışsın yazına aynen imzamı atarın...

Misafir

Allah sadece calisip uretenden yanadir..Laf degil Hizmet uretin. Tasarlayin kendi teknolojinizi uretinki ABd veya baskasinin size disi gecmesin.Alamnyaya Ingiltereye Fransaya kafa niye tutamiyor? Kalkip bunlar hristiyan yahudi birbirini tutar diye sacmalamayin.Hepsinin ortak ozellikleri teknoloji sahibi uretici ulkeler olmalari, toplum fertlerinin Birey olmalari ve ulkelerinde hak hukuk adalet olmasi.Adam kayirmaca, vurgunculuk degil esitlik olmasi.Mafya degil kisilerin istedikleri istirake girebilmeleri.ONLARDA INSANLARIN ARACLARDAN ONCE GELMESI. ABD kimi sisirir? Kendini ABD ye kole ve esir edecek kadar aptal olani..

ASSS

ROVAKATÖR BUNLAR. AMACI TC Nİ ZORA SOKMAK

Yorumcu

Hepsi rüyada bunların.............

Emin Can

ABD, İngiltere ve İsrail; tüm dünyaya savaş açtı..bize düşen de,geri kalan dünya ülkeleriyle bu ülkeleri mağlup etmektir..bu tipsiz haklı,iş o ülkelerin yok olmasına doğru gidiyor..

Misafir

ABD Öleli yıllar oluyor gömen yok

Misafir

Allah kıyameti cikarirsa abd son bulur.

KaaN

Ne vallahi Allah istedikten sonra dünya tersine döner atan kalpler atmaz olur... Şüphesiz ki kalpleri evirip ve çeviren sadece Yüce Allahtır. Arkadaşlar , Abd gerçek manada sağa sola saldırmaya başlamıştır bunun sizde elbetteki farkındasınız ve şunu dediğinizi duyar gibiyim Abd ne yapmaya çalışıyor bunların amacı ne acaba önüne gelene saldırıyor ... Muhakkak demişsinizdir. Bizde güzel bir laf vardır "Eceli gelmiş köpek cami avlusuna pislermiş..." Sözgelimi Allah isterse her şey olur. Amenna ve saddakna.

Misafir

Ağzı olan konuşuyor. Hepside aynı telden çalıyorlar bir marifetmiş gibi.

hasliman

Bu vekil arkadaş,Kuzeni olan Abdullah Eren'i, başbakanlık yurtdışı Türkler ve akraba topluluğu başkanlığına, ağabeyini Trt genel müdürlüğü'ne atayan başbakan yardımcısı. Sanırım kendisi başbakan'ın torpilli atama işleri yardımcısı oluyor. ehhh, başbakan tek başına yetişemiyorsa demek ki.İki kelim etsin tabi göze girmek için.

cemoğlu safi

Aman ABD altına yapmıştır artık...İbni Haldunmuş...Kendin çal kendin oyna.Laftan başka bir şey üretmeyin zaten.

Garib

Allah her şeye kadirdir neden olmasın? Yeterki Allah istesin.

Garib

Allah her şeye kadirdir neden olmasın? Yeterki Allah istesin.

Misafir

ölsün de kurtulak...

Misafir

Peki ABD İ-bni Haldunun teorisini sana karşı kullansa.!

Misafir

bi git yaaa ........

  • 1