BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50

AK Parti'den af ve ittifak açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
canı sıkılan

kimsesiz.Bu fakir.Misafir bu sayınların adı sanı yokmu maaşlı memurmu. Bu can sıkıcı lardan başka yorum yapan yokmu. c

kimsesiz

denize düşen yılana sarılır misali elbette birbirilerine sarılıp yereli kazanmak isteyecekler ama nafile hiç bir büyük şehri kazanamazlar.

Bu Fakir

El mecbur. Elbette ittifak yapmak zorundalar. Sıkıştılar.

Misafir

Kısır kavgaları bırakın vatandaş bu kavgalardan bıktı geçim derdine düştü kışı nasıl geçirecek onu düşünüyor buna bir çare bulun Suriyelilere yaptığınız harcamaları kendi halkınıza yapsaydınız ülke bu hale gelmezdi

Vatansever

Dava açın, nasıl olsa mahkemeler vatandaşı kapısında yıllarca süründürürken sizin davalara hemen karar veriyor. Yerel seçimlerde görüşeceğiz.

Misafir

Her yerde hezimet!______________________ Tahran zirvesinin, Türkiye’nin iki kırmızı çizgisinin de tanınmadığı bir zirve olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Misafir Almanya

Türkiye Batıyor bunlar daha Kılıçdaroğlu’nunla uğraşıyor ulan işinizi yapın böyle mi ülke yönetiyorsunuz

MİSAFİR

HER ŞEYDEN ÖNCE SİZLER ÜLKE VE HALK İÇİN BİRŞEYLER YAPMALISINIZ..ÜLKEDE BANKALAR DOLANDIRILIYOR SES YOK ..CİNAYETLER ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR SES YOK..İĞNEDEN İPLİĞE ZAM ÜSTÜME ZAM SES YOK..SİZLERİN SAYESİNDE BİRDE ÜLKEDE ŞARBON DENEN LANET HASTALIK ORTALARDA --YİNE SİZDEN SES YOK..VS. VS.. SİZLER BIRAKIN SAYIN KILIÇDAROĞLU İLE UĞRAŞMAYIDA --GÜZEL ÜLKEMİZİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNMESİ İÇİN ÇALIŞMALISINIZ BAYIM..

Bedelli seçim geliyor

Bedelli de halkın sesine kulak verip 21 gün inadinizdan vazgecmediniz bedelli seçime hazır olun

Misafir

Fetöyu anlat chp mahkemeden bahset ama mutfakdaki yangına gelunce tık yok.akpdeki fetoculer nerde tik yok.fiystlar aldi badini gidiyor gelmiş hikaye anlatıyor.

Misafir

Bir de 15 Temmuz öncesi fetöcüleri yazsan..

adalet

Seçimden önce milleti dinliyorsunuz, seçimlerden sonra mütahitleri dinliyorsunuz gelsin paralar. Yeter artık devlet gibi davranın. Şehirciliği hiç biriniz bilmiyorsunuz. Gidin Amerika’ya da öğrenin

Bu Fakir

Biz Millete, CHP mahkemeye koşuyor diyenler zırt pırt mahkemeye gidiyorlar. Millet de bön bön bakıyor.

Misafir

Bu adam bana hiç güven vermiyor

Misafir

Kılıçdaroğlu koltuk derdine düşmüş, zaten vatanla milletle devletle ilgileri yoktu, şimdi mi olacak

Recep

15 Temmuza halen kimler darbe diyemiyor? Fetöcüler, Fetöcülerin sözcülüğünü yapanlar ve 1960-2016 arası Türkiyedeki tüm darbelerin siyasi ayaklığını yapanlar, darbelerden beslenenler.

Misafir

Herhalde dili sürçtü, yoksa eleştiriye tahammülleri vardır aslında:)

Recep

CHP'yi HDP'leştiren şahıs ABD başkanı ve yardımcısının Türkiye ve Türk lirasını, ekonomisini hedef gösteren açıklamalarından habersizmiş gibi soruyor, dış güçler nerede? Türkiyede piyasalar kapalı iken ABD'nin iki bankası yüklü miktarda dolar alıyor ve dolar saatler içerisinde 4.9 liradan 7.2 liraya fırlıyor. Halen soruyor, doları kim alıyor? Yahu sen 9 seçim kaybetmene rağmen oturduğun koltuğu neden bırakmıyorsun, onu açıkla. ABD'nin FETÖ-PKK'yı açıkça desteklediğini, 15 Temmuzun arkasında FETÖ elebaşı ve ABD'nin olduğunu halen neden göremiyorsun?

Recep

CHP ve KK ne zaman milletin yanında yer aldı ki?

alperen

her seçim dava açılıyor zaten ,siyaset komedi oldu

Misafir

Herkesi susturmak istiyorsunuz , dolardan kim ne kadar kazanmış, kim bu kazandıklarını yurt dışına çıkarmış açıklayın o zaman

Misafir

DOLAR EURO DALGALANIYOR HERKES KAFASINA GÖRE ZAMN AYPIYOR MİLLETİN ALIM GÜCÜ KALMADI HERGÜN ZAM VAR SİZ KILIÇDAROĞLU İLE UĞRAŞIN DAVA AÇIN ..BU MİLLET ZAMLARDA BIKTI BİR ŞEY YAPAMIYORSANIZ İSTİFA EDİNNN...MİLLET BUNALDI ARTIK

  • 1