BIST 9.079
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,51

AK Parti yeni MKYK belli oldu İşte o isimler

AK Parti'nin yeni Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) belli oldu. 50 kişilik aday listesinde 15 kadın, 29 yeni üye var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Siyasete zenginleşmek ve lüks yaşamak güç elde etmek için girilmesin. Partilerdeki insanlar normal vatandaş halk gibi yaşamaları gerekir. Partinin peşine takılan insanlar lüks yaşamak lüks yaşamı devam ettirmek için girerlerse fakir fukaranın vatandaşın halinden anlamaz. Sabit gelirli insanların halinden anlamazlar. Belki onlara lüks yaşamları kontrol edilebilir. Siyasetçilerde sade vatandaş gibi sabit gelirliler gibi yaşasınlar.

uğur

Suat KILIÇ'da oralardaymış. Kesinlikle bu Fetö mücadelesi filan hikaye.

Misafir

Saçma yorumları bir kenara atalım. Soru şu: efkan ala nin bu listede ne işi var?

AS

DÖVİZİN OKU YEŞİL VE YUKARI YÜKSELİŞTE.. AKP DE BAYRAM ŞENLİĞİ HAVASI BİZE UYMUYOR...

Misafir

dunden beri supriz dedikleri de buymus

MUHTAÇ VATANDAŞ

1 VE 8. SAYFA AYNI HABER EY SİTE... NE VAR BU KADAR... HANGİ FETİHTEN GELİYORSUNUZ? GIDA MI DÜŞTÜ, DÖVİZ Mİ DÜŞTÜ, AHLAK MI DÜZELDİ? EĞİTİM, EKONOMİ NE OLDU?

✋ YETER BE!

✋ Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong Un , ve Erdoğan ...Dünyanın gündeminden düşmüyor!

SA

SİTEDE HABER SAYFASINI DEĞİŞTİRİP YORUMLARI ATLATIYOR MU ACABA? BİZ NE BU LİSTEDEN.. İHTİYAÇ (İLAÇ, GIDA ) LİSTEMİZ ÖNEMLİ... HANGİSİ İHTİYACIMIZI ÇÖZERSE ONA GÖRE...

Misafir

Der Spiegel dergisi, Alman Maliye Bakanı’nın IMF konusunda Türk mevkîdaşı Albayrak’ı ikna etmeye çalıştığını iddia etti.

Misafir

Bunu Sevdim!..... Berat Albayrak, Bekir Bozdağ, Süleyman Soylu, Abdulhamit Gül ve Burhan Kuzu, liste dışı kalan isimlerden.... Ama Kurtarmaz!................... Tayyip Gitmeli Tayyip!...............

Misafir

Şatafat, Saltanat, Gösteriş ile Türkiye'nin iflası başladı...

VATANDAŞ ÖNEMLİ

BU LİSTE DEĞİL ŞU LİSTE BİZCE ÖNEMLİ.... ''Hastalar şokta! SGK 143 ilaca ödemeyi durdurdu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 143 ilaca ödeme yapmayı durdurdu. Yerli ilaç üretimi teşvik etmek amacıyla alınan karar sonrası, Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Başkanı Nurten Saydan, hastaların ilaca ulaşma konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyledi.'' SEÇİM Mİ BEKLENECEK ÇÖZÜM İÇİN... VAY VAY.. VAH VAH.. AH AH..

AL

BU LİSTE DEĞİL ŞU İŞTEN ÇIKARILANLAR ÖNEMLİ BİZCE.. ''700 Taşeron işten çıkartıldı. İstanbul’da metro şantiyesinde çalışan 700’e yakın işçi işten çıkarıldı.''

AK

BAZILARI TANIDIK İSİMLER.. HEM DE BAKANDI.. YER GÖREV BULUNUYOR GİBİ... MİLLET PARASINDAN BİRİLERİNE ÖYLESİNE GÖREV VERİLİP DE PARA ÖDENECEKSE ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN... ONLARIN DEĞİL AKP'YE ÇALIŞAN ÜYELERİN YERE GÖREVE PARAYA İHTİYACI VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..

  • 1