BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan CHP'ye 15 Temmuz tepkisi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

pkk ile masaya oturanlar arasında bu da vardı?

fikret boduroğlu

AKP olarak cemaati desteklediniz,mensuplarınıkamuda üst düzey görevlere yaptığınız atamalarla devleti onlara teslim ettiniz ,cemaatten terör örgütü yarattınız.ülkeyi darbe ile karşı karşıya bıraktınız.bunları yok var sayıp başkalarını suçluyorsunuz.sizde utanmada yok.istiyorsunuzki herkes sizin gibi düşünsün,yaptıklarınız söylenmesin.öyle yağma yok.

YETER

mahir ünal ve kalın gibi söcüler akpye puan kaybettiriyor...Yüzleri gülmeyen insanlara tepeden bakan tip görüntüler!!!Halkımız güleryüzlü insanları sever...Meral Akşener gibi...Anladınız mı???anlamadıysanız erken seçimde göreceksiniz...artık yeter!!!

Manisalı bozkurt

Hazır olun yazacaklarıma sizlerin dikkatine hollandaya kızarlar chp suçlu almanlara kızarlar chp suclu fetoya kızarlar chp suçlu amerikaya kızarlar polisin tabancası degişir ey hükümet senin hiçmi sucun yok var tabiki barışık oldugumuz devlet bırakmadınız şu türkiye kıskaçta sayenizde

Misafir

Konunun ciddiyetini bir kez de mizahi bir perspektiften ele almak ruh sağlığımız için belki de en iyisi.Bakın muz cumhuriyetleri ve kabile devletlerini kategorik olarak birbirinden ayırmak lazım.

Misafir

Mazlum kendinden olunca şahin kesilen egemenler, öte tarafta yüzbinlere sırtını çevirebiliyor.

kundemacı

Müftülerin kendi işlerini yaptı da, resmi nikah mı yapacaklar? Her düzenleme ihtiyaçtan doğar. Kim resmi nikah yapmaya gitti de; nikah memuru nikah kıymaktan kaçtı da bu iş müftülere veriliyor. Resmi nikah müftülerin işi değil. Onlar ancak dini nikah kıyabilir.

Misafir

AKP YERLI MILLI DOLAR CIKARACAKLAR..ERDOGAN MUHTAC DEGIL

New Yorker

... Breaking News!___________________ Trump Kimseyle Hukuku Takas yapmayacağız... Kimseye Fidye Vermiyeceğiz!... Esir Amerikalıları her neredeyse Kurtaracağız.....CANLI YAYIN!

  • 1