BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Parti grubu önünde kuyruk oluştu bakın sebebi ne?

AK Parti'nin Meclis Grup Toplantısı öncesinde toplantının yapılacağı salonun önünde oluşan kuyruğun sırrı çözüldü... Sıradaki isimler milletvekili danışmanlarıydı ve milletvekilleri için salonda yer kapmak için sabahın erken saatlerinde sıraya girmişlerdi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
PESSSS...........

Neden danışmanlar kendileri girsin kuyruğa.Pes bukadarına da

mergen

koltukların bazılarında dikenmi varmış fe suphanallah bu acayip haber çok sık çıkıyor ayıp yahu.

Misafir

Yakında bu grup toplantısındaki koltuklar karaborsaya düşer. Erdoğan yanı. Erdoğan cepheli. Çaprazdan Erdoğan... fala diye fiyatlar belirlenir. )) Yahu vekil denilen sefil boş bulduğun yere otur işte. Neyin peşindesin!

Misafir

Oyuncular mankenler bile bu kadar kadraja girme meraklısı değil. İnsaf ve Edep yahu!

Misafir

Bütçede maaş ödemek için yeterince ödenek olmadığı için öğretmen hemşire doktor asker hakim savcı bir türlü kapanmayan memur açığı var. Danışman için para var... çünkü hayati derecede önemli bir vazife görüyor. DEVLET Vekile koltuk kapsın diye bu adamlara maaş veriyor. Yazıklar Olsun.

Misafir

bence bir KHK ile isim değişikliğine gidilmeli: eski adı Milletvekili yeni adı Genel Başkan Emir Eri. Eski adı milletvekili danışmanı yeni adı Emir Eri Postası.

Misafir

Danışman mı ayakçı mı? Yahu be ne iş adamlara oy veriyoruz bizi temsil etsinler diye tepemizden bakıyorlar. Kah amirimiz, kah imanometremiz, kah ahlak zabıtamız, kah patronumuz oluyorlar. Yahu arkadaş bırak kendi maaşının 3-4 tane danışmanın maaşını dahi benim üstüme yıktığın vergi ve borçlardan karşılıyorsun bana ahkam kesip genel başkana yalakalık yapıyorsun.

Misafirr

Her böyle toplantıda elektronik ortamda miletvekili danışmanları milletvekili için kura çekin telaşa gerek kalmaz .Sadece en ön koltukları bakan seviyesinde olanlara kuraya sokmadan rezerve edin olay bitsin

misafir

Herkes düşmüş koltuk peşine. Allah sonumuzu hayreylesin.

Misafir

bu zihniyeti hala aşamadık! Milletvekilleri emri altında olanları resmen hizmetçi gibi kullanıyorlar!

Misafir

yalakalık için önden yer kapma savaşı... yazıklar olsun sizlere ve sizlere oy veren biz saflara...

Misafir

en ön sırada olmazlarsa yalakalıkları belli olmuyor mu? en arkada oturup milletin işleri ile uğraşsalar prim yapamıyorlar mı?

kafa yapısı budur

Ne desek boş bu duruma,yasaklansın kısaca,nedir bu saçmalıklar

Dürüst VATANDAŞ---

Zaten bunlar RANT elde etmek içinde aynı fırsatçılığı yapıyorlar. Yazıklar olsun 2002, 2007'lerin destekleri hep boşuna gitti ve gidiyor.

bir bilen

bizim gibi üçüncü dünya ülkelerinde görülür ancak bu tür şeyler..

kkkkkkkkk

bu bir rezalet insanlar hak hukuk ararken,iş ararken oy verdiğimiz bu bey efendiler önden yer kapıp birilerine yalakalık yapmak için giriştikleri rezalete bakın bu bir utanç kaynağıdır.

Misafir

Önlerde olacak,göze çarpacak,"görün,ben buradayım" diye kendilerini gösterecekler ve de başkanları Recep Tayyip ERDOĞAN'ın gözüne girecekler ya...Tabii bu iş yalnız AKP de olmuyor,diğerlerinde de aynıdır eminim...İşte bunlar da seçtiğimiz milletvekilleri!Eyyy vatandaş...Kimler bu ülkenin kaderine etki ediyor görün de düşünün!

  • 1