BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,11
ALTIN 2.291,36

Ahmet Zeki Üçok: Darbe başarılı olsaydı...

FETÖ'cüleri tek tek deşifre eden eski askeri savcı Ahmet Zeki Üçok, darbenin başarılı olması durumunda Türkiye'yi ne gibi tehlikelerin beklediğini tek tek anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Yusuf Alptekin

Yahu aga madem biliyordunuz herkes biliyordu niye zamanında almadınız aşağıya? Nasıl devlet yönetiyorsunuz ! Ne başarısız insanlarsınız siz!

osmanlı

başaktörlerdekılıçtaroğluolaçktıtabikifetonunbaşdanışmanıolaça ktıdeyilmi türkmiletiuyandıartıkböylersiyasetçilersilineçekonbeştembuztürkmiletiningözüönündekılıçtaroğlununhayatıbalavra abd güdümlü bide absivarkılıçtaroğlununtörösitülkelerlenişbirliğivar amabitireçeyiz mabusenegözüküyorkılıçtaroğluna

şehit yakını

fetö teröristse: abd de bop tan ötürü müttefikimiz ise ? derhal paketlenmeli, imralıdaki Öcalan denen densizin yanına konmalı. fetö teröristmi değilmi bu milletin bynini sulandıranları hakka hakikata havale ediyorum.

üç ok beyefendi

Barzani denen haysiyetsiz mesnetsiz cibilliyetsiz şimdide kuduruyor. kürt devleti kuracağım diyor.

kim bu soytarılığın müsebbibi kim.

ulan be adam .o zaman bu darbe siyonizmin darbesi değilmidir. pkk lıdan kurtulmadan birde fetöcü icat ettiniz. drbenin müsebbibi üst akıl abd mi ? nato mu ? Ab mi, yoksa fetömü kıvırtan namert olsun. kim bu kalkışmanın müsebbibi. fetömü, natomu , ab mi, abd mi. kim kim.

Misafir

Bilmediğin öyle bir durumda Avrupada yıkılırdı.

Misafir

SAYIN SAVCI BEY GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK TEHLİKE ATLATMIŞIZ.FETO DENEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BU ÜLKENİN BAŞINA BELA EDENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN İNŞALLAH

Misafir

Türk Kürt kardeştir,Ayrım yapan kalleştir...

öncevatan

Her zaman KK başta feto darbesini destekleyen kemalistler kendilerinden olan Ahmet zeki üçok'u bir okusunlar durumun sadece rte olmadığını anlayacaklar ama anlama kapasiteleri varmı o meçhul.

tepe

alman gizli istihparat birimleri bu darbe girisiminin kesinlikle planli programli oldugunu burada öldürülen kisilerden sorumlu olarak bastaki kisilerin yargilanmasi gerekirken bu insanlarin birer kahraman gibi gösterilmelerine anlam veremediklerini bizzat basin karsisinda canli yayinda paylastilar

tepe

bu sahte darbe türk askerini itibarsizlastirmistir..

tepe

tekbir getirilip 20 yasindaki gencecik emir erinin bogazini kesenler derhal yargilanip cezalandirilmalidir

tepe

bu kontrollu darbede asil yargilanmasi gerekenler neden hala disarida

tepe

DARBE BASARILI OLSAYDI:simdiki medyada aynen su yazardi; tayyipin yaptigi yolsuzluklarin hesabi sorulsun diye yargilanmasini isteyen bir kitle sokaga dökülürdü.. gülen`ninde türkiye icin yaptigi okullar egittigi ögrenciler gösterilip fettullah gülenin bir halk kahramani oldugu söylenirdi..

MİSAFİR

FETULLAHÇILIK TAYYİPÇİLİK AYNI ŞEY DEĞİL SEN ÖRÜMCEK KAFALI OLDUĞUNDAN SANA ÖYLE GELİYOR.TAYYİPÇİLİK DÜNYANIN EN DEMOKRATİK EN ADALETLİ YÖNETİM ŞEKLİDİR AMA SEN SİYONİST UŞAĞI OLDUĞUNDAN BUNU GÖREMİYORSUN

Misafir

Ermenilerin ve PKK Kürtlerinin emelleri eskiden beri bilinen bir gerçek.Amerikan şerefsizinin de nasıl bir müttefik ve dost(!) olduğunu da çok iyi biliyoruz. Bunlar biline biline Ermeni Feto GULENYAN en baştan beri yani 15 yıl içinde neden yok edilmedi.Bunun vebalini nasıl taşıyacak bu iktidar?

Misafir

Var sayalım 15 Temmuz akşamı sözde darbe girişimi, Kontrolden Çıktı gerçekleşti, Var sayalım Tayyiban ordusunun yerine Fethullahî ordu her şeye hâkim oldu. Ne olacaktı? Ne değişecekti

Misafir

Gülenciler bir darbenin öznesi olarak kendilerini ortaya koyamadılar. Çünkü ayrışamadılar. Fethullahçılık ve Tayyipçilik bir ve aynı şeydi.......... Olamadı.

Farklı Bakış

Biraz mantık; HALKIN DESTEKLEMEDİĞİ HİÇBİR GİRİŞİM BAŞARILI OLAMAZ. 7 BİN KİŞİ AYAKLANINCA 80 MİLYONLUK TÜRKİYE'yi SUSTURABİLİR Mİ.

  • 1