BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.484,34

Ahmet Hakan Erdoğan'ın kimlere tokat attığını yazdı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Tayyipler Alemi' pankartı açan öğrencileri çay davet etmesini yazdı. Hakan'ın hedefinde Erdoğan'dan çok Erdoğan'cılık yapan çevreler vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
UZMAN GÖR

NELER OLUYOR??? MARDİN DE KAZA, MUĞLA DA KAZA, İSTANBUL'DA SEL...

Misafir

ya dönüp şu yorumunu bir daha okurmusun

EFE

GÜCÜN DAHA DOĞRUSU DEVLETİN KILCAL DAMARLARINA KADAR SAHİP OLAN SİYESİ ERGİN KARŞISINDA DÜŞÜLEN ACİZ DURUM.SAYIN HAKAN SİZ CAMİANIZDA KİMLERİN NEDNE İŞLERİNDEN EL ÇEKTİRİLDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLDİĞİNİZ HALDE TV PROĞRAMLARINA ÇIKARILACAK YORUMCU SEÇİMİNDE NASIL İNCE ELEYİP SIK DOKUNDUĞUNU ÇOK AMA ÇOK İYİ BİLDİĞİN HALDE O ESKİ TÜRKİYE DENİLEN ZAMANLARDA TARTIŞMA PROĞRAMLARININ VE SİYASİLERİ HİCVEDEN PROĞRAMLARIN ÜLKEDE DEMOKRASİNİN ŞİMDİYLE NASIL OLDUĞUNUN DELALETİ ADEDATA.SİZ DE HAKLISINIZ ZÜLFÜ YARE FAZLA DOKUNSANIZ KAPININ ÖNÜNDE OLACAĞINIZ KESİN.

okuyucu

Hürriyette kalırsın Ahmet Hakan.

Misafir

Seni terörist Demirtaş güzellemelerinden bu millet iyi tanır, şimdide Erdoğan saşirinlik yapmaya çalışma. Biraz omurgalı ol.i.polat

NEYİZ

YANİ ÖNCE SEV SONRA DÖV...Biz neyiz HAKAN

Misafir

RTE yazan kişi sen ülkücü değil amerikan yada fetöcüsün. Takiye yapma

Misafir

artık hakanda erdoğancı olmayamım başladı ne....

Saray kullarından Ülkücü olmaz

RTE'den önceki hiç bir lider hiç bir kimseden davacı olmamışlar, mahkemeye vermemişler, tutuklatmamışlar, hoş görülü davranmışlardır. RTE bu yönde bozulan imajını düzeltmeye çalışmış olabilir.

  • 1