BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14

Ahmet Edip Uğur Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Edip Uğur, Erdoğan'ın açıklamalarının ardından dün Erdoğan'ı arayıp not bıraktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

ARAMAZSAN ARAMA YAR ARAMA ZATEN ATTIN BENİ ÇORAP GİBİ SOKAAĞA

Misafir

AHMET SELVİ; GAZETECİMİ, SİYASETCİMİ, AKPARTİYLE İLGİLİ HER KONUDA BİLİRKİŞİ GİBİ, SANKİ YAŞANAN OLAYLARIN İÇERİSİNDE YER ALAN VE KONUYA TARAF OLAN BİRİSİ GİBİ OLAYLARA MÜDAHİL OLUP, KONUYLA İLGİLİ EN UFAK AYRINTILARA KADAR BİLGİ SAHİBİYMİŞ BİR EDAYLA YAZI YAZIP, OLAYLARI YORUMLUYOR, ACABA KENİDİSİ MÜNECCİMMİ, YOKSA AKPARTİ ADINA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME GÖREVİ KENDİSENE VERİLEN BASIN SÖZCÜSÜ MÜ MERAK EDEİYORUM.

ahmet müftüoğlu

istifayı basmıssın daha neyine arıyorsun? gerek yok.

Misafir

MİSAFİR,ŞÜKRÜ BEY BAK HAKKI ARAR NE GÜZEL DEMİŞ KİMİ KİME ŞİKAYET EDECEKSİNİZ! TEHDİT EDEM KİM???? ŞİKAYETİ DİNLEYECEK KİM????RTE

Burdayiz.

Çok ağır ithamlardı, bence bu açıklığa kavuşturulmalı, yoksa bu tarihe hiç iyi düşmedi, ortada ya yalan var, ya baskı netleştirilsin,üzerine gidilsin.

Halk

Yahu bu adama bu bilgileri kim veriyor nereden alıyor. mesaj bırakmış peki bir tane namuslu basın elemanı yok mu sormuyor sana kim dedi nasıl ulaştın bu bilgiye demek ki cumhurbaşkanlığında birileri sana sürekli bilgi satıyor sana satan başkasına da satar cumhurbaşkanlığı bu işi acil olarak araştırmalı ve bu adamın arkasındakileri araştırmalı.

ŞÜKRÜ SAVAŞ

Sayın Erdoğan doğru söylüyor.Kimdir bunlar partinin hangi kademesinde olursa olsun hepsinin başı Erdoğan değil mi. İl başkanımı ilçe başkanı mı her kimse ERDOĞANA BİLDİRMESİ GEREKİRDİ.

Hakkı ARAR

Devir "kimi kime şikayet edeceksin!" devri.

Misafir

Abdul kadir selvi sekreteri gibi kim aradı ne söyledi hepsini biliyor sanki telefonu selvi taşıyor

  • 1