BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14

Adnan Oktar operasyondan dakikalar önce Ahmet Hakan'ı aramış

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Adnan Oktar'ın dün sabah gözaltına alınmadan dakikalar önce kendisini telefonla aradığını yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Ahmet hakanda bunkardan

Ata

kendine operasyon düzenleneceğini nereden haber aldın Sapık Adnan (Hoca!)? Haber alınca neden kaçmadın? Daha önce hiç yüzyüze dahi görüşmediğin birinin telefonunu aramak neden aklına geldi? Bula bula Ahmetimi buldun? ne ara buldun Ahmetin telefonunu o hengamede gecenin bir vaktinde? bence yalan gibi. Ahmet HAKAN^'dan pis kokular geliyor.

xx

Ahmet Hakan İşin ucunun Kendisine Dokunacağını Anladığı için Bu Haberi Yapmış Olabilir mi (!)

Misafir

israilli kankilerin kurtarsın seni ahmet hakan ne yapacak yanlış yeri aramışsın israil konsolosunu arayacaktın adnan

Misafir

o saatte a.hakanı arayabiliyorsa bir geçmiş bir samimiyetlik vardır mutlaka o saatte herkes herkesi arayamaz

Misafir

vayy neden o nu aradı acaba, bu kadar da dataylı detaylı yazmış konuşmayı?????

emre

Dinimizi, ailemizi, çoluk çocuğumuzu seviyor ve düşünüyorsak bu ahlaksız sahtekarın ve tüm işbirlikçilerinin kökü temelden kazınmalı ve burunlarından fitil fitil getirilmeli... ÇOK AMA ÇOK GEÇ KALINDI!

Misafir

neden..???belkide..o da mürid

dumrul

neden özelikle Ahmet hakan.?.

habba

ilerde ortaya çıkarsa şimdiden ben söyliyeyim de.... başıma bişey gelmesin durumu. sizde haklısnız , bir garip oldu heryer..

Misafir

Bu zamana kadar bu şerefsize nasıl dokunulmadı şaşarım

deli demir

sen de onu koruyan aynı mason örgütün maşasısın. şimdi de emir aldın ağır abilerinden korumaya kollamaya başlıyırsun. Ey gidi şeytanlar, az kaldı cehenneminize

Misafir

o telefonlar adnan cık bulamayacakta bizmi bulacağız telefon meselesi önemli değil şu önemli operasyonda önce 4-5 saat kadar önce a9 facbok sayfasında hapishaneler bile bizi yıldıramadı yazmış sabah operasyon önceside akla gele gele hakan gelmiş garip olan bunlar yoksa telefonu bulur ve büyük ihtimal tüm gazetecilerin telefonu vardır ..ama varr bir iş bunda varr..gece o yazo sabah hakan aramak .............tesadüfmü bunlar o seviyede bir örgüte tesadüf değil..

Misafir

Suc bastırıyor gibi geldi

Misafir

Anladığım kadarıyla A. HAKAN bir miktar tırsmış. "Ulan başka arayacak kimseyi bulamadı mı da beni aradı, hay Allah, ne halt edicez şimdi? Enn iyisimi kimse duymadan ben açıklayayım da sonradan demesinler ki vay efendim A.HAKAN da bunlarla temas halindeymiş" diye düşünmüştür muhtemelen. Birde ben şeyi anlamıyorum; bu insanlar istedikleri gazetecinin cep telefonunu nasıl hemen şeyedebiliyorlar?

t.şahin

neden ahmet hakan.????? sabahın körün de aranıyor...ve ahmet hakan bunu yazıyor neyi gizlemeye çalışıyor kendinimi onlardan ayrı göstermeye çalışıyor..

Idamlık herifler

Şu efsane ingiliz derin devletine Allah razı olsun diyeceğimi rüyamda gorsem inanmazdım.:))

misafir

niye bunu arıyor ki,özelliği ne sakallının

TACETTİN

İKİNİZDE AYNI AL BİRİNİ VUR ÖTEKİSİNE

  • 1