BIST 9.605
DOLAR 32,50
EURO 34,68
ALTIN 2.477,39

Abdüllatif Şener: Devlette liyakat sistemi yeniden inşa edilmeli

CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener, "Devlette liyakat sistemi yeniden inşa edilmelidir. Şu an geçerli olan liyakat sistemi değil, sadakat sistemine göre iş yapılıyor. Bu, çözüm kabiliyetini ortadan kaldırıyor. Dünyanın her tarafında ekonomi bozulduğunda sorumluluk iktidara aittir" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Rifki

Konya'ya gidemiyor erhalde ayrıca sadakatte riyakar kadar önemlidir yeterli köstebek olmasin

Misafir

Liyakat yerine "bu bizden deyip" de kadroları dolduran bir yönetim ülkeyi karpuz gibi ortadan ikiye böler...Oysa vatan haini olmayan her kim olursa olsun; dinine,diline,ırkına,rengine bakılmaksızın en üst kademelere kadar çıkabilmelidir.İşte o zaman devlet gerçek anlamda şaha kalkar!İnsanlar gerçekten kardeş olurlar...

HAKKI

Şun anda devlet kademelerine öncelikli olarak seçilmiş ve listelenmişler görevlendiriliyor... Mülakatla öğretmen atamaları bunun en bariz örneği ve çok büyük bir günah! Müslümanım diyen bir insanın ahiret için titremesi gereken en büyük ve ödenmesi asla mümkün olmayan günah, yani "KUL HAKKI!"...Ahirette de "günahsızlık liyakati" olan cennete girecek,olmayan en büyük azabı görecek! Yani orada seçici tek ve adil! Bu dünyada ebediyet yok,ölüm var haberiniz var mı?

Mte

Bak şu konuşana sen mi liyakat sahibisin.davana sahip çıkardın liyakat sahibi olsan.

nadim hatipoğlu

devlette liyakat sistemi doğrudur yerindedir insanda da ahlak sistemi derhal uygulanmalıdır ve o zaman sizin milletvekiliğiniz derhal düşürülmelidir hükümette görev yaptığınızda bu söylediklerinizi söyleyip derhal istifa etseydiniz sizi adam yerine kor dinlerlerdi geçmiş olsun siyasi ahlakı olmayanları kimse dinlemez.

dayı

abi be sen hangi partiden mv secildin

mniksek

DEVLETTE LİYAKAT SİSTEMİ YENİDEN İNŞA EDİLECEKSE O ZAMAN A.LAATİF ŞENERİN VEKİLLİKTEN İSTİFA ETMESİ GEREKİR, ÇÜNKÜ ŞENER LİYAKAT SAHİBİ BİR İNSAN DEĞİL...

erdoğün

bu hala konuşuyor iyimi.Menfaat için her kalıba giren adam yazıklar olsun.

  • 1