BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

ABD'nin PKK kararına Bahçeli'den çok sert tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ABD'nin 3 terörist elebaşı hakkında koyduğu ödüle ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli, ''Akıllarınca YPG’yi sivriltip PKK’yı sobeliyorlar. Çok iyi biliyorlar ki; PKK=YPG’dir.'' diyerek oyunun farkında olduklarına dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
MİSAFİR

UYKUDAKİİ UYAN BALIĞA GİDEK ATATÜRK 1938 YILINDA ÖLDÜ UYAN ARTIK DALAVERENİN KİMSEYE FAYDASI YOK

hakkı

her söylediği doğru çıkan, her öngörüsü isabetli olan BİLGE LİDER SAYIN DEVLET BAHÇELİ sonuna kadar arkandayız ve destekçiniz.

Misafir

ooooo senin bu habere bayağı bi canın sıkılmış sanırım sen de bir iş var

mem

Onların yeri belli Kandil de sizde elinizde koymuş gibi bulursunuz neden siz gidip almıyorsunuz al yanına 5 bin akülkücüleri git seni tutan mı var

özgür yurttaş

emperyalistlerin hiç bir işi iyi olamaz..bunu sizlere çok anlatık..

Misafir

sen hiç konuşma,eyt'de yaptığın unutulmayacak.

Fatih Sultan

BU NASIL MİLLİYETÇİLİK SE...!? Gerek MHP ve gerekse BBP lafa gelince Milliyetçiliği ve Vatanseverliği kimseye bırakmıyorlar, kendileri gibi hareket etmeyenleri Vatanhaini olmakla İtham etmekten de geri durmuyorlar ama ‘’Kurtuluş savaşını keşke Yunan kazansaydı...’’ diyen Püsküllü Kadir Mısırlı ile ABD’nin 6.Filosunu Protesto eden Vatansever Atatürk Milliyetçilerine Silahlı saldırı düzenleyerek İKİ Vatansever Atatürk Milliyetçisi kahramanımızı Katlettikten sonra ABD’nin 6.Filosunu kendilerine KIBLE yaparak Namaz kılan Emperyalizmin Uşaklığını yapan Tescilli ATATÜRK DÜŞMANI İsmail Kahraman’larla beraber aynı saflarda siyaset yapmayı da Milliyetçilik olarak satmaktan da UTANMIYORLAR...

Malkoçoğlu

KAYIKÇI KAVGASI, DANIŞIKLI DÖVÜŞ... Bakmayın kavga ediyorlarmış..! gibi yaptıklarına... AMAÇ, Vatan Millet Sakarya nutuklarıyla AKP’ye oy vermeye ikna ettikleri Gerçek Vatanseverler, Milliyetçiler, Ülkücüler ve Alperenler UYANMASINLAR... Hepsi Vatan Millet Sakarya nutuklarıyla kandırılıp AKP’ye ve Liderine oy vermeye ikna edilen Gerçek Vatansever Milliyetçileri, Ülkücüleri ve Alperenleri Uyutmanın devamına yönelik Kayıkçı kavgası, Danışıklı dövüş ten ibarettir. Göreceksiniz Sayın Bahçeli her zaman yaptığı gibi bağırır, çağırır, mangalda kül bırakmaz.. Sonrada hiç bir şey olmamış gibi BOP ‘’Büyük Ortadoğu Projesi’’ kapsamında tutar Türk Milliyetçiliğini Ayaklarının altına alıp ezdiğini itiraf eden, Andımızı kaldıran, Tekrar okutulması kararı veren yargı ya öfke kusan, Andımız okunsun kararının iptali için Yüksek Yargıya talimat veren bir Partiye ve Liderine Kayıtsız şartsız tam destek vermeye devam ettiklerine şahit olacaksınız.

Mülayim

CUMHUR İTTİFAKI...! Dikkat ederseniz bunlar SAZI ellerine aldıklarında kendilerini Yerli ve Milli, Milliyetçi vatansever olarak tanıtırlarken, kendilerinden olmayanları ise Yerli ve Milli olmamakla, ve Vatanhaini olmakla itham ederler.. Ama… Türkiye'nin gerçek sorunları, Ege denizindeki burnumuzun dibindeki 156 Ada, Adacık ve Kayalıklarımızın Yunanlılar tarafından işgal edilmesi, Vatan toprağı Süleyman Şah türbesinin terkedilip kaçılması, Ülkemizde ne idüğü belirsiz Ipsiz Sapsız Milyonlarca Suriyeli, Arap, Afgan, Kafkas, Afrika Vs.kökenli Teröristlerin cirit atması gibi sorunlar BOP Eşbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Yardımcısı Devlet Bahçeli'nin umurlarında bile değildir. Kendisi gibi düşünmeyen herkesi Vatan haini olmakla itham eden, AKP ile Genelbaşkanı ve aynı zamanda BOP EŞBAŞKANI olan Tayyip Erdoğan'ın koruyucu meleği Devlet Bahçeli Milliyetçi ise.. Gerçek Türk ve Atatürk Milliyetçileri için VATAN HAİNLİĞİ BİR ONUR DUR.

Payitaht1453

ABD YPG'yi terör örgütü olarak görmediğini açıklamış. Peki ya AKP İktidarı...? AKP İktidarının PKK, IŞİD ve YPG'ye karşı mücadele ettiğini samimi buluyormusunuz.? Şahsen bana Mücadele ediyor muş.. gibi geliyor. Çünkü: -Takvimde hiç başka bir gün kalmamış gibi AKP İktidarı Kuzey IRAK taki PKK eşkiyalarını Kuzey SURİYE deki PKK uzantısı olan ve köşeye sıkışan PYD ''YPG'' lilere yardım etmeleri için Kuzey Irak'taki PKK Teröristlerini Ağır Silah ve Cephaneleri ile birlikte Türkiye Topraklarından Kuzey Suriye’ye geçirerek PYD’ye en büyük yardımı AKP İktidarı yapmıştır. ***Bu durumda AKP İktidarının PKK ve PYD ile mücadeledeki samimiyetine inanıyormusunuz.? En azından ABD'liler dürüstlük yaparak YPG'yi Terör örgütü olarak görmediklerini açık açık söylüyorlar.

Vay Bee...

İngiltere ve Amerika Dünya Terör örgütleri şefleridir.Onlardan izinsiz Terör bölgelerinde karınca bile gezemez.Yetiştirdiği haydutları bir saat erken kalkarak 25 saat gözlerler.

Hami Kılıç

ABD ,eşkiya liderlerinin yerini bilmiyor herhalde?Bu kadar para verdiğine göre?Ya CİA?O da bilmiyorsa,kapatsın o teşkilatı...

Misafir

Su PKK de hayat yok,yahu su Köpek soyunun kafasina sikmadilar gitti....

  • 1