BIST 9.753
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.430,78

ABD'li milyarder David Rockefeller öldü!

ABD'li milyarder David Rockefeller'ın 101 yaşında öldüğü açıklandı. David Rockefeller ölmemek için hayli direndi. Bu uğurda 6 kez kalp nakli oldu, iki kez yeni böbrek aldı. Bu nakillerin kaynağı ise meçhul.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
misafir

sonunda gebermiş şerefsizzz

2010'da evet diyenler aldanmıştı

Ak Partili dostlarım bakın da ibret alın. Ahiret var, hesap vermek var. Cennet var, Cehennem var.

Bunlar yönetir

Dünyadaki ekonomiler,savaşlar,pazarlar pazarlıklar BOP,BİP ne kadar katakulli iş varsa bunlardan sorulur. Türkiyeye getirilmek istenen ve millet istemese de bir şekilde getirilecek olan 'Başkanlık Sistemi' de bunların dayatmasıdır bu arada.

Bunlar kolay ölmez

Bu adamlar herşeyi aşmıştır merak etme.Dinler de dahil herşeyin yalan olduğunu çözdüler belkide o yüzden çok rahatlar.Baksana 6 kalp 2 böbrek değişmiş.Ne hırs var adamlarda.DNA sını kopyalatmıştır bir şekilde ileride dünyaya tekrar gelir ve yaptıklarına kaldığı yerden devam eder.

Misafir

Erdoğan,Yiğit Bulutla beraber bunların toplantılarına katılmıştı.

Hattırlarmısınız?

Bunların birliği CFR tarafından,Erdoğan'a New York'tan gönderilen memorandumda:"Ankara, yerel yönetimlere otonomi vermek ve milli hükümetin fonksiyonlarını yerel düzeyde merkezi olmaktan çıkarmak zorundadır. Dünya, bütün hükümetlerden bunu istemektedir. Bu memoranduma göstereceğiniz ilgiden dolayı takdirlerimizi sunarız..."deniliyordu.

FİTNE

Kendilerine "seçkin"! diyen Enerji ve Finans şeytanları da ölüyormuş demek ki. Bunlar şaibeli servetlerini vergi cennetlerinde saklarken, kendilerini de "kötülüklerden"! çöllerde yerin 7 kat altında yaptırdıkları yerlerde saklamayı düşünüyor. Sıradan insanlar olarak hakkımızı..doğaya, insana, Dünyaya yaptıkları kötülük ve haksızlıkları helal etmiyoruz. Hesabını versin gittiği yerde.

misafir

ölmemiş yahu ölmüş demeyin gebermiş gebermiş diyeceksiniz bu şerefsizlere

darısı dünyaya bela olan diğer büyük kafirlere

mezarının da cehennemininde ateşi sonsuza kadar her geçen gün daha da harlansın cehennemiyin ateşi sonsuza kadar artsın darısı diğer başta İslam ülkeleri olmak üzere dünyayı karıştıran büyük kafirlerin başına rolsitlere sorozlara.... onlarında inşallah en yakın zamanda öldükleri haberlerini duyarız

MMT

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

burhan inci

şimdi hesap zamanı.........

Misafir

Ateşi bol olsun, çok sevindim. Ona da kalmadı bu dünya

adam olur

Koça bir yalan olabilir bunlar buluştur yine bir formul adamı toprağa verip yeni biri olarak devam olmaz deme olmaz olur

Yunus SEVİMLİ

Çok'ta fifi. Darısı diğerlerinin başına.

Misafir

Eminim sakladıkları daha ne nakiller vardır. Üstelik bu nakiller gönüllü bağışçılardan değil, kaçırılan ve katledilen çaresiz insanların çocuklarından alınan organlardır. Allah bu gibi sülüklere ve onların yalakalarına gülmeyi haram kılsın.

la tahzen

demek ki neymiş zulüm abad olmaz. istediğin kadar paran pulun olsun diğer tarafa yolculuk var ve hesap var. yaşasın zalimler için cehennem...

Abdi

Kutsal topraklara bu niyetle gidenler kötü birer örnektir.

huzurlu bir dünya

bir mikrop gebermiş,dünyanın gözüaydın.

gaba dokyalı

ateşlerde yanacak pislik adam

ŞEYTANIN DÖLLERİ

101 yılda 6 kalp değiştirmiş damını dırzını diktiğim. ulan kimleri öldürdünüzde, kimleri, hangi bebeleri gençleri komaya soktunuzda kalplerini böbreklerini bu vampire naklettiniz ? 200 yıl yaşayacaktın haaa ? atsınlar o leşini derin dondurucuya , belki 300-500 sene sonra hayat verirler ha ??? şimdi zebaniler top gibi oynasının seninle aşağılık pislik. sömürdüğünüz kanına geçtiğiniz milyonların mazlumları fakir yoksulların ahını öde şimdi.

Misafir

firavunlar da ölür. zalimler için yaşasın cehennem

misafir

sandı ki para onun ömrünü uzatacak diye. ama bilmezki allah cc her canlıya bir ömür vermiştir. dunyadaki savaşların entrikaların darbelerin oluşturucularındandır. masum insanların aclığın sorumlularındandır. gelsin o parası onu kurtarsın cehhennem den o ve onun gibiler in sonu cehennemdir .

Misafir

küllün nefsün zaikat ül mevt... bütün nefisler ölümü tadacaktır! mal-ü mülke meyil etme,deme yoktur ben gibi... bir muhalif rüzgar eser,savurur harman gibi... ve o rüzgar, David Rockefeller için esti bu gün!

Misafir

Dünya imtihan yeridir

ASAGLIK PISLIKLER

GEBERDİ GİTTİ BİR KAN EMİCİ PİSLİK ! DARISI VARİSLERİNİN , YEDİ CEDDİNİN BAŞINA. DİLERİM EN KISA ZAMANDA JACOB ROTHSCHILD VE OGLUDA GEBERİR ! DÜNYA MİLLETLERİNİ SÖMÜRÜP SEMİREN SAVAŞLAR ÇIKARAN NE KADAR KODOMAN VARSA TEZ GEBERSİN SOYLARI SOPLARI KURUSUN