BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,00
ALTIN 2.322,99

ABD'li binbaşıdan çıldırtan Afrin açıklaması

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, ABD'nin ikiyüzlü Suriye politikasını ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Binbaşı Adrian Galloway'ın yaptığı açıklamalar üzerinden yazdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Cevat

ABD li binbaşı PENTAGON ÇETESİNİN MİLİTANIDIR.. Binbaşı konuşturup TÜRKİYENİN Tepkisini ölçmeye çalışıyorlar..

Hürkuş.

Kemik atanlar düşünsün kemiğin peşinde koşanlar düşünsün geliyor peygamberin son ordusu, geliyor Osmalı, geliyor türk ordusu.

mustafa mma

abi bu uç buçuk milyon suriyelileri kimler yutlarindan etti SOZDE HANI SIZ SADDAMLAYDI ISINIZ bu adam lara palavraci madalyasi verilir koskoca amerikanin namusuyla oynuyorsun binbasi yazik artik size kimsenin guveni kalmadi.

tekin

ne deasi/ deasmi kaldi lan salaklar. isiniz gucunuz ortaya yalan atip oraya buraya salkintilik yapmaktir. Allah sizin ve sizin gibi olanlarin bin belasini versin, amin.

ADAM

ADİ AMEİKA SURİYEDE 600.000 İNSAN ÖLDÜ NERDE İDİN ALÇAK

salhor

Bu ABD, aynı CHP. CHP de 80 sene milletin aklına fikrine gelmeyen başörtüsü, laiklik mavi boncuğunu kaybetme, şeriat tehlikesi gibi hayallerle sarhoş gibi yalpaladı durdu. Anlamaz ki. ABD de aynı. O DAEŞ'i biliyor. Başka her şeye kör. Alışmış herkesin onu dinlemesine. CHP gibi. "Kes be!" denmesi şart.

MİSAFİR

DEAŞ BİTMİŞ ALMIŞLAR AFGANİSTANA GÖTÜRMÜŞLER YARISINI PYD YE VERMİŞLAR HALA DÜNYAYI KANDIRMAK İÇİN DEAŞ DİYORLAR .DEAŞ DİYE DİYE PYDYİ SİLAHLANDIRIP SURİYENİN TÜRKİYENİN İNSANLIĞIN BAŞINA BELA ETTİLER ADAMLAR ZATEN SATILIK KİRALIK TERÖRİST KİM KEMİK ATSA ONA KOŞUYOR

Misafir

abd ,çıkart o maskeni artık .vuruyoruz olum dağatıyoruz işte nekadar pilanınız,kuklanız ,maşanız varsa surede afrinde.daha fazla iyi çocuğu oynamayı bırak göster artık gerçek yüzünü büyük şeytan.nolacaksa olsun artık ,biz HAZIRIZ cihada.enfazla siz leş biz şehit oluruz.elhamdulillah.

ss.sebo

Belki farkında değilsiniz ama insanlar yurtlarına geri dönsün diye bu operasyonları yapıyoruz. Saygı değmez abd.

Mehmet Uğuz

Aklımızla dalga geçiyorlar. Sözde DEAŞ ile mücale ediyoruz diye Suriyenin üçte birine terörist YPG ile çöreklendiniz. Rakka'da sivilleri katlettiniz. Rakka'yı dümdüz ettiniz. Binlerce sivil öldü. Madem düzgünsünüz, DEAŞ'tan temizlenen bölgelere kaçan sivillerin dönmesine niye izin vermiyorsunuz. Siz zaten dönmesinler diye evleri hep yıktınız, binlerce sivili katlettiniz, yandaşınız DEAŞ'tan kimseyi temizlemediniz. Onlara dokunmadınız tahliye ettiniz.

Misafir

GÜÇLÜNÜN HAKLI SAYILDIĞI BU DÜNYADA ESAS ZALİMİ HERKES GÖRÜYOR AMA ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR.MEDENİYİZ DİYENLER TAMAMEN İKİ YÜZLÜ ONURSUZ BİR DURUMDALAR.

dsfsdfsdfdf

abd ne yalak bir devletsin katliam yap heryerde biz girince bağır niye israil devletimi kuramadın şerften yoksun

hasan

coni alçakları öncelikle siz defolun islam coğrafyasından her şey düzelir.

misafir

abdye de düşmanımız pydlilere de lanet olsun

MİSAFİR

AKLIN YOLU BİR SUBAY DOĞRUYU GÖRMÜŞ AMA BAŞINDAKİLER ALÇAK İNSANLIK DÜŞMANI TERÖRİST

Erol Baron

Artık çok geç, geri dönüş yok demek lazım bu ABD'li yalancılara.

Misafir

ŞEREFSİZ ALÇAK CONİ.. ULAN DEYYUSLAR SİZ KİTLE İMHA SİLAHI VAR DİYEREK BUNU BAHANE EDEREK VE SONRASINDA KİTLE İMHA SİLAHI OLMADIĞI DA AÇIKCA GÖRÜLEN IRAKTA SÖYLERMİSİNİZ NE KADAR SİVİL ÖLDÜ.. DEMOKRASİ GETİRECEĞİZ DEDİĞİNİZ HANGİ YERE DEMOKRASİ GÖTÜRDÜNÜZ.. SİZ VE SİZİN GİBİLER İÇİN SİVİLLERİN VARLIĞI TAMAMEN LAF SALATASINDAN İBARET.. SİZİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN ENERJİ POLİTİKALARI VE BABANIZ İSRAİLE VADEDİLEN TOPRAKLAR..

hüseyin

Abd nin kan emici olduğu bilindiği halde herkes üç maymunu oynuyor. Müslümanım diyen insanların tam da bu haksızlıga direnme zamanı.

hakan

şerefsiz coniye bak hele! 4 milyon suriyeli dönsün o zaman rakkaya tabkaya aynelaraba hasekeye telabyada?????

HADİ LANNNNNN...

Geçti artık,bugün itibarıyla Türk ün çıkarları "in" abd nin çıkarlarının canı cehenneme...

  • 1