BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14

ABD sözcüsü Melih Gökçek'i duyar duymaz soruyu kesti

ANKARA Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, ‘ABD’de daha çok felaketler yaşanması için dua edin’ içerikli twiti ABD sözcüsüne soruldu. Heather Nauert, soruyu yarıda kesti ve tepki dolu bir yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
a.l.

‘ABD’de daha çok felaketler yaşanması için dua edin’ şeklinde açıklama yapan biri geleceğini karartır gibi... şimdi tribünlere oynaması söner sonra...

Misafir

ben sarışın Amerikalı kadınları çok seviyorum onlarla evlenmek istiyorum. çocuklarım sarışın Amerikalı olsun.

Misafir

Amerikalılarda müslümanlar öldüğünde katledildiğinde mutlu oluyorlardır.

SİDAR

Terörist PKK ya YPG ye silah sevkeden bölgeyi sömürmek silah satmak için bu hareketleri destekleyen FETÖ hain terörist başı Fetullah itini besleyen ve kandan beslenen Katil ABD her türlü melaneti bedduayı hakediyor GÖKÇEK in duasına Amin... Amin... Amin...

Misafir

Rusya her zaman Türkiye'nin yanında olmuştur mesela ilk Demir yolunu bize onlar inşa etmiştir bu İyilikler unutulmamalıdır.

öncevatan

melih başkan merak etme bütün müslümanlar abd nin alt üst olması için dua ediyor,ALLAH'ta(cc)dualarımızı karşılıksız bırakmıyor.

bize dua etmek düşer

bu amerika alçak devletlerinin yaptığı zulümler ve katliamlar için sadece buğzedebiliriz,çünkü dünyada hiçbir ülke ve milletin bunlara gücü yetmiyor,bu yüzden onların cezasını Yüce Allah bilir ve layıkıyla da yapar..

nadim hatipoğlu

bunlar için değil dünyadaki oluk oluk akıttığınız önce insan ve müslüman kanında boğulacaksınız kendisinin inançlı biri olduğunu söylüyor hangi inanca bağlı olursa olsun önce insanlık adına düşünüp konuşacaksın insanlık adına dünya menfaatlarınız için yapmayacağınız kötülük yok her şeyi yaparsınız her yaptığınız ortada.

sami boztepe

sıradan bir vatandaş o twitleri atabilir ama Türkiyenin başkentinin belediye başkanının atması olacak iş değil melih gökçek twitter başında zaman geçireceğine işine baksın

Misafir

"beddua edenin bedduasi bumerang gibi sahibine döner" diyor Abdulmuddalib el-ArRabi ebu Rükneddin bin Hüsameddin hazretleri :)

Misafir

7,4 yetmedi mi diye yazan pankartlar geldi aklıma birden nedense...

eko

Dünya nın gelmiş geçmiş en büyük katili ABD dir. Burnunu her soktuğu ülkede binlerce ölüm oluyor.

Misafir

Nasıl bir zihniyet var bu gökçede insanların ölmesi için dua edilirmi bizde depremlerde binlerce can vermiş bir ülkeyiz başkaları sevinse dua etse ne deriz.yazık yazık Not gökçek in terörist başı hocasıda orda neden bu temenniler. Acaba

Misafir

17 Agustos depreminde kimler dua etmisti acaba?! "ver mehteri" ki, oylar sana gelsin..

Misafir

bizde yedik ninni yavrum ninni geçti artık geçti o günler uyandırayım seni

hasan alkan

sizin suriyede ırakda vahşice katletdiğiniz insanlar,yetmiyor o insanların organlarını dahi vahşice topluyorsunuz, okulda hastahanede sokakta evinde öldürdüğünüz çocuk kadın ve siviller,ya hapishanelerde eş ve çocuklarının önünde tecavüz ederek askerlerinizin öldürdüğü onbinlerce kadın,,, haaa daha sayalımmı şeytanın soyları filisdinde 3 yaşında bebekleri dahi onlarca kurşun sıkan katillersinizi::: sizin suriyede bulunma sebebiniz ne????

Misafir

Kendi beceriksizliğini başka ülkelere twit atarak gizlemeye çalışan şahıs: Gökçek

A. Kar

Beddua etmek güzel birşey değildir. En iyisi, "Allah hakettiklerini versin" demektir. Daha iyisi "Allah onlara da hak yolunu nasip etsin" demektir.

Ali Nefarkeder

Gökçek çok yanlış yapmış, ben katılmıyorum. ABD yaramaz ama yinede bu yanlış.

biz temenni etmeyiz..........

Kötü söz ve dua sahibini bulur.derler.!!!

Ali Nefarkeder

Nauert, ‘Bildiğiniz gibi Irak ABD’nin yakın bir dostu ve müttefiki DEMİŞ... Yav gülsemmi, ağlasammı bilemiyorum. Adamların Devletini mahvettiniz. Hala söyledikleri şeye bak. bu Arsızlıktan öte. Irak hala sizin dostunuz ise, demekki Celladına aşık olmuş.

akıl fikir

Kibarca Gökçek in densizliğine cevap vermiş kadın.Siz de sanki Gökçekten korkmuş gibi haber yapmışsınız.

Misafir

eksik zakalılar orada her milletten her dinden insan yaşıyor.yönetimi sevmeye bilirsin ama insanlık hepimizin mabedidir.başkasının felaketine sevinen hiç bir dinin arkasına sığınmasın.

KarSeL

Burada kimsenin başına gelen kötü şeye sevinmek ve bu şekilde yazılar yazmak hiç hoş değil. Başına gelir sonra sana da aynı muamele ile yaklaşırlar. Allah herkeze layık olduğunu versin deyin geçin gitsin. Empatiyle yaklaşmak gerekli. belediye başkanına yakışmayan sözler.

Misafir

çok dua ediyoruz gökçek, beter ol sürün sen diye.