BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.501,21

ABD Senatosu’ndan Erdoğan’a skandal mektup!

ABD senatosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD gezisi sırasında korumalarla PKK'lı bir grup arasında çıkan kavgaya dair Erdoğan'a skandal bir mektup gönderdi. Mektupta PKK'lı gruba hak veren ifadeler kullanıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Turgut Şentürk

Bu tERöR sEviCi, bESleyİcİ, bÜyÜtÜcÜ USA nın ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜKTÜR. Aslanlar pençelerinize sağlık

türkoglu

az bile yapmışlar bir isyan söz konusu oldugunda bir şekilde bastırılır.bu bir bizde degil tüm dünyada böyle olmuştur.korumaların eline saglık.

A. Kar

ABD Başkanı bir ülkeyi ziyaret etse, o zaman bu gibi olaylarda başkanı korumakla görevli olanların nasıl davranacaklarını görürsünüz. Etrafı dağıtırlar.

osman

Abd halkının trup a nasıl laflar söylediğini görüyorsunuz. Tabi dünyayı okuyorsanız görürsünüz sizin gibi havagazına alkış yapmıyolar. Herifler trumpu yargılıyor hakkında soruşturma var. İşte gerçek demokrasi bu anlarsanız.

bekci Riza

Amerikan polisi polisligin yapmayinca bizim aslan korumalarda polisligi hatirlattilar .. Elleri dert gormesin ..

SAÇMA OLMUŞ.

ORASI TÜRKİYE DEĞİL,PROTESTOCULARA TEKME TOKAT GİRİŞEMEZSİN,KENDİ POLİSLERİ DE VAR.BU NE ATAKLIK BÖYLE,

OLAY NEYDİ?

KORUMALARIN GÖREVİ TÜRK EKİBİNİ KORUMAK DEĞİLMİ,BİR TEHDİT Mİ GÖRMÜŞLER,BU İKİNCİ OLAY.BİRAZ DAHA MI DİKKATLİ OLUNSA.NETİCEDE TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİYORLAR,BU KADAR AGRESİF OLACAK NE VARDI.?

salhor

Şu korumalarımızın gösterdikleri cür'ete bakın. Bu ne cesaret? Âferin çocuklar! Yediğiniz devlet lokması hepinize helal olsun! Gözlerinizden öperim.

bitik

abd nin her istedigini yaptılar.abd de sen benim her istedigimi yapıyon yaptın türkiyeyi bırak ben yöneteyim diyorlar sen göstermelik basta ol diyorlar.incirlikte abd askerlerinin ne işi var yıllardır pkk ya silah gönderen incirlik hala abd askerlerine acık.ipin ucunu kacırdılar toplayamıyolar

Terör sevicilerin demokrasi şenliği

Yakında insanlık dışı hareket edenlere de nasıl davranıldığını gözlerinizle görüp iliklerinize kadar hissedeceksiniz!..

Misafir

akp yandaşlarınca,türk korumaların skandal saldırıları örtülüp,muhalifler suçlanıyor.erdoğan a muhalif olan bir ev hanımı erdoğan a eleştiri için evinin balkonundan tencere gösterdiği için vatan hainliğinden gözaltına alınmış bir ülkede,erdoğan karşıtlığı vatana ihanet suçu sayılıyor.türk korumalar işte bu zihniyetle gittikleri her ülkede terör estiriyor,o ülkenin üstünde bir güç imiş gibi hoyratsızca kol geziyor.türk korumalara hadleri bildirilmeli.

Misafir

korkakların cogunluk oldugu zaman kulandıgı şeydir şidett hiç yakıştıramadım bir başkanın korumalarının böyle bir olayda başrol olmalarını

  • 1