BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.435,08

ABD 54 bin asker yığdı! Ortadoğu'nun tam 12 ülkesinde...

SURİYE 'de ABD ve Rusya arasında yaşanan gerginlik sonrası Ortadoğu'da Batı ülkelerinin varlığı tekrar tartışma konusu oldu. Ortadoğu'da 12 ülkede sadece ABD'nin 54 bin askeri bulunuyor. Rusya ise Suriye'deki varlığını kesinleştirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Biz kendimizi kaf dağında görmeye devam edelim, haçlılar İslam ülkelerini sömürmeye devam ediyor. Bilimde ilerleyemeyen halklar eninde sonunda yok olmaya veya sömürge ülkesi olmaya devam edecektir.

Akif

konu bütünlüğünü bozuyorsunuz,diğer yorum nerde.

Akif

İran'ın Yemen,Afganistan,Irak,Suriye ve Lübnan'a yönelik emelleri olduğu tabii ki kesin bir bilgi fakat gerçekleşmesi öyle kolay değil.Hiçbir ülke masum insanları yok ederek bir yere varamaz. Suriye'de sağlam bina kalmadı 10 milyon insan ülkeyi terk etti.Biz Türkiye olarak bu duruma bir son vermeye kararlıyız.

Akif

Bunların aşısı biz de. Zaten korkuları da bizden.

k.k.k

50 sene sonra oooo kim öle kim kala...

real

dünya küçücük bir nokta ..istedikleri kadar şeytanları çalışsın.yaratıcının da elbette bir planı vardır değilmi :) :D

Misafir

Sebo israili koruma füzeleri türkiyede incirlik türkiyede.

ss.sebo

Nasıl olsa suudiler adamların masraflarını ödüyor. Onlarda istedikleri gibi at koşturuyorlar. İsrailin güvenliği için ellerinden geleni yapıyorlar.

ss.sebo

bunlar ayrık otu gibi girdikleri yerden kolay kolay çıkmazlar. ancak o ülkeyi batırdıktan ve sömürülecek malı kalmadıktan sonra çıkarlar.

  • 1