BIST 9.797
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.457,71

80'lik sapık 13 yaşındaki hizmetçi kıza defalarca tecavüz etmiş

İSTANBUL'da yaşanan olayda 80 yaşındaki yaşlı adama, 13 yaşındaki hizmetçi kıza 2.5 yıl boyunda cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Frt

Bence 10 yaşındaki o cocugu oraya hizmetçiliye kim yollamışsa sapıktan önçe onu idam etmek lazım

Misafir

Birader senin bir fikrin varmı bu mekanizmalar ile ilgili bi yazda bilelim ha benim var burada yayınlamazlar ama kısaca başlık atayım toplum da suç oranı minimuma inene dek DELİ ORMNAN kanunu en sert şekliyle uygulanmalı

Misafir

Adam yaşlı bir zenginse ve onun paralarına göz diktiler....Önce yüklü miktarda para istediler baktılar ki alamayacaklar bu iftirayı attılar büyük ihtimalle...Hizmetçi ve yakınları çok ağır hapisle cezalandırılmalı!

Misafir

allah belalarini versin

mustafa

böyle yapılan çoğu haberin aslı astarı olmadığını bilinçli olarak insanlara subliminal mesajlar göndererek milletin değerleri dinimizin emirlerine muhalefet etmeye utanmayanlar adaletin tecelli edeceği gün çok yakındır.

sakaryua

O dava o kızın ana-babasına açılmalı. Çocuk yaşta çalıştırdıkları için. Dedeye gelince 80 yaşında o iş zor inandırıcı değil yani. Son olarak 2,5 yıl kız neden kimseye anlatmamış? Para için iftira atmış olabilirler.

ali

henüz 10.5 yaşında olan küçük kız, 2.5 yıl boyunca burada çalıştı...anası veya babası resmen kızı pazarlamış...ne işi var o kızın o yerde hizmetçilikte

Misafir

bu kızın anası bası yok galiba, 10 yaşında temizlikçi olarak işçi bulma kurumundan mı göndermişler, haberi yapanıda yorum yapanlarıda dehşetle izliyorum, nasıl bi kafa yapınız var sizin yaw

Barbaros

Bu tur vakalarda cok dikkatli olunmali. Sucsuz insanlar basit bir yalana kurban edilmeyecek sekilde mekanizmalar kurulmali. Yoksa her bana sarkintilik etti, bana tecavuz etti diyen biri yuzunden baskasinin hayati karartilmamali. Bu siralar moda oldu bu haberler. Ortada suc varsa merhamet gosterilmemeli ancak cok ince bir mevzu. Yalani ortaya cikana da merhamet gosterilmemeli!

misafir

Burnuma pis kokular geliyor...

  • 1