BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.490,58

657 değişiyor mu Binali Yıldırım'dan flaş açıklama

657 Devlet Memurları Kanunu değişiyor mu memurun güvencesi kalkıyor mu sorusuna Başbakan Binali Yıldırım'dan son dakika açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Farklı Bakış

Ben 657 sayılı kanunun değiştirilmesinden yanayım. Çünkü ÖZEL SEKTÖR ile devlet çalışanları arasında büyük bir haksızlık yaratıyor. ANCAK DEVLET MEMURLARI İÇİN YAPILACAK YENİ DÜZENLENİN SADECE OY SAYISI YETERLİ DİYE HÜKÜMETÇE DEĞİL 4 SİYASİ PARTİNİN VERECEĞİ KARAR İLE YAPILMASI GEREKTİĞİNDEN YANAYIM. Çünkü AKP nin çıkardığı her yasa gibi bunun da belli kesimlere haksızlık yaratacağından eminim.

Misafir

bence kalksın, memurdan başka kimin iş güvencesi var ki niye memurun olsun memur sadrazamdan mı torpilli yoksa devlet kurumları babasından miras mı.

2010'da Evet Deyince FETÖ Gelmişti

Alinin oğlu önce şu 657 sayılı Devlet Memurları Kanununu bir okusun. Ondan sonra da çıkıp muhalefet liderleriyle TV'lerde tartışsın. Başkalarının yazdıklarını promterdan okumasın.

kundemacı

Daha önce bu konuda yetkililerin çalışma yapıldığı yönünde açıklamaları vardı. Abidik,........bakarsın güvence kalktı.

Misafir

sözleşmeli vatan savunan personel varsa haliyle sözleşmeli memurda olur..Devlet savunmasını yapan direnen en alt kademeler... fetöye ona buna karısmayan alt kademeler şehit düşen yine alt kademeler ama yine sözleşmeli yine sözleşmeli.Vatan savunması sözleşmeli yapılmaz. yarın öbür gün askere personel bulunamayınca bu çok net görülecektir. umarım geç kalınmaz

Osman

Bu muhabbetleri referandum sonrasına erteliyorlar. Yöntem çok basit. kamunun başarısızlığından bahsedip memurları hedef gösterdiğinde nasıl olsa içi nefret dolu tipler ağızlarından salya akıtırlar. Yönetimden, kurumun işleyişinden, halkın tutumundan vs. hatalıların hiçbirisini görmeyip tüm başarısızlık katibe, odacıya, öğretmene,mühendise,doktora yıkarlar. Önce kanuni değişiklik ardından törenlerle işten çıkarmalar... Yaşasın demokratik cumhuriyet, yaşasın başkanlık sistemi, eldeki otobanlarınla yarınların aydın Türkiye!..

  • 1