BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,47

6 lirayı gören dolar kapanışı kaçla yaptı son rakamlar

Dün Merkez Bankası'nın faiz kararı ile 6 liraya kadar inen dolar kuru bugün saat 14.00'dan sonra alımlarla birlikte yeniden yükselişe geçti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Lütfen bizim Ekonomiye bir bak, batıyoruz bu kadar yükselen dolarla firmalar günügelen borçlarını nasıl ödeyecek, sayın Başkan, bunun cevabı nerede?

Misafir

Dovizide faizide fetö tramp vs artırdı.suclu dış güçler.yersen..

Misafir

faizin artışı doları 1 günlüğüne etkiliyor sonra yine eski duruma dön0yor hem faizden hem dolardan para kazanıyor abd acilen merkez bankasına el koyulması lazım tasması başkalarının elinde olanlar bu milletin parasını yönetemez

Misafir

Türkiyede 3.5 lira olan 850 gr.salça 9 lira oldu.bir kasık salca 1 liradir. Bunu beytulmaldan yedi cedfini yediren anlamaz.alın teri ile kazanan asgari ücretli anlar. Ver mehteri veeeeeer!

Misafir

islam ülkesi mi?Hani nerede?

sadi

tayyip faizin arttırılacağını biliyordu.Tribünlere oynuyor...

Misafir

Helal olsun bunlara tüm beceriksizliklerini dış güçlere bağlayıp Tramp a havele ettiler kahraman oldular Teflon tava gibiler valla :)))

Güneş

Bir İslam ülkesinde faizin bu kadar yüksek olması gerçekten çok düşündürücü ve üzücü !

k.k.k

Başkan konuştu yükseldi dolar. Merkez bankası indiriyor, başkan yükseltiyor doları.

Misafir

Reis sağolsun...Dolar düştü mü, açıklamalarıyla hep yukarı ivme kazandırmıştır ve bu değişmeyecektir. Bunu isteyerek yapıyor demiyorum ancak, artık kendisi de bunu görmeli.

Misafir

Artar tabi ekonomimiz batık çünkü, bırakın yok papaz yok döviz baronunu, 17 yılda 1 tane fabrika kurulmaz mı bu memlekette, bırakın kurmayı olanları da sattınız, bu akılla şu an yapabileceğiniz tek şek karşılıksız TL basıp ekonomiyi iyice batağa sokmak olacaktır.

Misafir

17 yıldır sabır mı ettin, yapamıyorsan bırak artık allah aşkına, vatandaş faiz ve döviz ve bunlara bağlı zam yükü altında salçaya döndü

misafir

çünkü erdoğan konuştu

Misafir

Bizi allah din iman şükür diye diye kandırdınız, benden buraya kadar, bizi bir ekmeğe muhtaç ettiniz, 187 tl elektirik faturası mı olur allahsızlar

ali

...tayyip konuştu.....

Misafir

Yüksek faiz ile ceplerini dolduran kimler birde onu açıklasaydın ya

Misafir

Aylardır haykırıyordu, ekonomi pansuman ile kurtulmak sanayi,üretim,tarım, eğitim,adalet vs vs konularında daha kalıcı tedbirler alınsın diye.Al gelinen son nokta...

Misafir

gereksiz yerde gereksiz yere konuşup doları fırlatmanın anlamı nedir. son 6 ay 1 yıldır hep kritik anlarda konuşuyorsun dolar frenlenemiyor. sebebi nedir. artık gözden kaçmıyor bu tuhaflıklar.

Misafir

Dolar Başkan konuşmaya başlamadan önce 6,3 seviyesindeydi. Konuştu Dolar 6,55'e fırladı. (Allah aşkına biraz sorumlu davranın yoksa sizin doların düşüşünü istemediğinize inanacağız artık). MB faiz artırımına gitti dolar hızlı bir düşüşle 6.03 leri gördü. Düzeltme yaptı, 6,20 lere çıktı.Bugün 6 2 defa 6 direncini test etti kıramadı. CB hiç konuşmasa dolar şuan 5,80 civarıydı. Sonuç olarak dolar 1 ay içerisinde 5,60-5,65 bandında olur. Yıl sonu 5,30 seviyelerine kadar iner. İnmeli de...

Misafir

Sarayın halk adamı imajı için merkez bankasini ve saray ortak hareket ediyor.Maksat ekonomi yi kurtarmak değil sarayın imajını kurtarmak demedi demeyin

Abidin

Ülkede para var. USD yi yükseltip merkez bankasına FAİZ arttırtıyorlar. Kurumların kullandığı kredilerden elde edilen yüksek faiz ile ceplerini dolduruyorlar...Cepleri dolduranların altında ki sol seçmen bilinçli-bilinçsiz negatif manipülasyonlara destek vererek ülkenin durumunu zorluyor...Olan o seçmenin ve tüm türkiyenin tamamına oluyor...Bu sırada Avrupa merkezli bankalarımız ceplerini dolduruyor. Sistem böyle işliyor...Bu sistemin en kölesi ise bu sisteme hizmet eden SOL seçmendir.

Misafir

Emekliye 3+3 zamma hemen evet diyen MEMUR SEN BAŞKANI emekliye ihanetten yargılanmalı.

Misafir

Katardan alınan jet dolar olarak mı ödenecek. Öyleyse bizim döviz bozdur mamız devede kulak.

Gökberk

Bu kötülüğü ekonomiye nasıl yaparsınız enflasyon düşşün diye işssizlşkten yana tavır koydunuz, enflasyon düşşün diye üretimsizlikten yana tavır koydunuz.

  • 1