BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02

5 Eylül 2018 dolar-euro fiyatı-dolar önce çıktı sonra...

Dolar kuru dün Fitch'in Türkiye açıklamasının ardından bir miktar yükselişe geçtikten sonra 6.68 seviyesine inmişti. Kapanışı 6.68 seviyesinden yapan dolar 5 Eylül 2018 gününe ise 6.66 seviyesinden başladı. Ancak açılışın ardından dolar kuru tırmanışa geçerek 6.70 sınırını yeniden aştı. Öğle sonrası ise dolar 6.62 seviyesine gerileyerek günü bu seviyeden kapattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
eren

Üretme üzerine değil tüketme üzerine kurulmuş bu ekonomi ile , her kademesi özelleştirilmiş ana ihtiyaç kalemleri ile, dışa bağımlı enerji ve azalan , adaletsiz kişi başı milli gelirle, siz saray medyası anca gaz verirsiniz.

Misafir

2 damadımı baylok iddiadıyla ceza evine koydular.birine 14 ay sonra pardon baylok yokmuş diyerek tahliye ettiler.işini evini darma duman ettiler.diğer damadımı hala baylok yalaniyla içerde tutuyorlar.nasil bir bayloksa 250 görüşne yaptigi yalanini dosyaya koyan zalimler tek içerik bulamadilar ve 8 yıl 9 ay ceza kestiler.dosya istinafta yani had bildirme aşamasinda onunda evini işini dagittilar.bir çocugu o ceza evinde iken doğdu.dogumda haftalik gorüşmesinin 2 gun öne alinmasini istemesine rağmen izin vermediler. Allah kadiri mutlaktır bin yıl cezada verseler asla devletimize küsmeyecegiz. Onların istadiği de budur. ALLAH devlete ve millete zeval vermesin zalim ve zalim sevetleri kahreylesin Amin.

Misafir

Misafir 16:54 kardeşim. Devlet hepimizindir ALLAH devlete zeval vermesin. Benim ailemde de tam 4 ihraç var. Bizi Devlete düşman etmek için uğraşanlar var bunu bütün siyasi partililer ve sözüm ona cemaat ve tarikatlar da biliyor. Bizi lime lime de. Etseler devkete asla küsmeyecegiz.devlet anadır,devlet babadır ama hukumet ve onun zülmünü bilerek destekleyen zalim ve zalim severleri ALLAH bir yudum su, bir lokma ekmege muhtaç eder inşalllah.bize çok çektirdiler hattra su bile vermeyin dediler,ağaç kökü yesinler dediler.Allahtan dileğim onlara öyle bir hastalik versinki tedavisi ağaçkökü temek olsun. Devlete asla kizılmaz o 80 milyonun şemsiyesidir. ALLAH mazlumların yar ve yardıncısı olsun. Bu da geçer ne geçmediki. Allah var gam yok. Muhabbetle..

Misafir

beyaza kara karaya beyaz algı yönetimiyle bu milleti uyuttular milletin varını yoğunu geleceğini bitrdiler hala doymadılar kral çıplak ama söylemeye cesareti olan varsa beri gelsin korkudan millet gıkını çıkaramıyor.

Misafir

çakıldı resmen ya. ))))))))

Misafir

Akp li trollar artık çıkıp ülke uçacak demiyor. Yıkılsın o yalancı devlet yıkılsın. Böyle rezil böyle yalancı bir devlet yıkılsın He vallah.

hakkı

5 kuruş düşüşe 50 kuruşluk sevinir hale geldik...6,50 nin altı kapanış.6,20 lere götürür.

Misafir

Benim hiçbir suçum yokken ihraç edildim, ve halk sessiz olup destek verdi hükümete, Allah vatanımızı korusun ama hakkım devlete haram olsun, 1 ekmeğe muhtaç kalsın bu ulke

Misafir

HOLLANDA BANKASI’NIN TÜRKİYE RAPORU: ENFLASYON YÜZDE 21’İ BULACAK; DOLAR 8.2, EURO 9.4 OLACAK

kundemacı

Gelişmiş ülkelerde böyle bir durum olsa; tüm siyasiler istifa eder. Bu işi beceremediklerini anlamak için başka kanıta gerek yok. Sonra bu konudaki haberler kasıtlı olarak yanlış yapılıyor. Türkiye dolar yükselmiyor. Türk Lirası değer kaybediyor. Dolar yükselmiş olsaydı; euro karşısında da yükselirdi. Sonra Türk Lirası karşında Euro neden yükseliyor. AB' nin de papazı mı var? Onların papazı olan Deniz YÜCEL' i kendi ellerimizle vermedik mi. Bunlar hep hikaye. Bu haberler hep yandaş oyunları.

Misafir

Eyyy akp hükümeti, bankalarda para kalmamış. Sanayiciler bir kuruş kredi kullanamaz hale gelmiş. Çarklar nerdeyse durma noktasında. Bunları görecek uzman kadrolarınız yok mu??? Eğer bankalar sanayiciye kredi musluklarını açmazlarsa 1 aya kalmaz sanayinin yarısı durur iflas noktasına sürüklenir. Bu faizlerle zaten kredi bile kullanılsa yine çarklar dönmeyecektir. Sene sonunda büyüme eksiye gidecektir.

Misafir

Bitirsinler ülkeyi, sıfırdan kuralım tekrardan. Artık ülkenin yarısı ve diğer yarısı şeklinde bölündü ülke. Maalesef acı gerçek budur. Bizler de 5-6 çocuk yapmazsak daha da artar oy oranlasrı.

qwerty

Bu manşet ne manaya geliyor. "Koşun vatandaş döviz alın mı demek" istiyorsunuz? Döviz ile işi olan zaten doları takip ediyordur. Dövizle işi olmayan normal vatandaşları da panikletip döviz bürolarına hücum mu ettirmek istiyorsunuz? Eğer öyleyse bu piyasa bozucu hareketlere girer.

HAKAN

MİLLETİN AHINI ALAN BİR DEVLETİN İKİ YAKASI BİRARAYA GELMEZ.ZATEN BUNU GÖRÜYORUZ...ÇALIŞTIKÇA EMEKLİ MAAŞI DÜŞEN BAŞKA BİR ÖRENEK ÜLKE GÖSTERİN.İNSANLARIN ACIMASIZCA SÖMÜRÜLDÜĞÜ BİR ÖRNEK ÜLKE GÖSTERİN.

MURAT K

DOLAR ÖYLE YADA BÖYLE 7,5 OLACAK HERKES BUNA GÖRE HAZIRLANSIN.90 MİLYAR DOLAR REZERVİ OLAN BİR ÜLKEDEN BAHSEDİYORUZ.ARTIK İŞADAMLARININ BİLE SERVETLERİ BUNUN ÜZERİNDE. BU İSRAFLA DEVLET BATIŞA DOĞRU GİDER.400 VEKİL AZ GELDİ 600 OLDU.NOLDU 600 OLUNCA HERŞEY ÇÖZÜLDÜMÜ.

Lütfü özütürk

Bu ülkede 40 milyon insan kömür,makarna ve ramazanlarda dağıtılan yağ ve şeker ile yaşıyor; bu adamların ülkenin batması ve çıkması ile bir ilgileri yok. Bu yardımlar kesilmez ise bunlara yetiyor. Bunların reyi ile ülkenin geleceği ile ilgilenen yurttaşın reyi aynı değerde. Yakın gelecekte bu 40 milyon 45 olacak ve iktidar oyunu artıracaktır. Ekonomik kriz ikdidara yarıyor. Makarnası ve kömürü için mücadele eden çoğalıyor

Misafir

Türk lirasına değer kazandıracak üretim sanayi eğitim adalet vs vs gibi unsurları hayata geçirmeye çalışmak yerine kansere pansuman tedavisi yapıp algı peşinde koşuyorlar

Misafir

Failmi feto dur feto YERSEN.!

Misafir

Milletin kanına karnına geleceğine ne dokunan varsa hepsini göstere göstere yapıyorlar ama tık yok. Memleketin borcunu 5 katına çıkardılar gelecek 50 yılını borçlandırdılar ne var ne yok sattılar tık yok. Memleketi yol geçen hanına çevirip ne kadar vatan haini varsa ülkeye aldılar bu milletin parasını bu millete sormadan onlara harcıyorlar yarın hepsi başımıza bela olacak tık yok. hırsızı uğursuzu katili serbest bırakıyorlar tık yok batsın lan bu ülke eğer bu kadar millet ses çıkarmıyorsa batsın zaten batmış durumdayız.

  • 1