BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,94
ALTIN 2.426,76

33 meslekte belge zorunluluğu başladı işte o mesleklerin tam listesi

Bugünden itibaren meslek belgesi olmayan bu işlerde çalışamayacak. Bakanlık belge zorunluluğu getirilen mesleklerin listesini açıkladı. Listede belgesiz çalışmaya izin verilmeyen 33 meslek bulunuyor. İşte o meslekler;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Dursun YILMAZ

İster aktif çalışan işçi maaşı olsun yada İşçi emekli maaşlarını,işçinin sahip olduğu Tahsiline göre,Kıdemine göre,Sahip olduğu Unvana göre ve işçinin Medeni durumuna göre yapmadığınız sürece işçiyi köleleştirmiş ve kullaştırmış olursunuz ki bu durum insan hakları beyannamesine göre suçtur.Tüm yöneticiler,idareciler ve işverenler bu durumu gözden geçirsin.

matbaacı

Madem olacak matbaacı niye YOK

SİVAS58

HANGİ BELGE YA, İMAM HATİP YÜZÜNDEN ÇIRAKMI BIRAKDINIZ HEPSİ SURİYELİ, PEKİ GELECEKDE USTA NEREDEN BULACAĞIZ, ADIM BAŞI İMAMHATİP MUHAFAZAKAR AİLELERDE ARTIK VERMİYOR ÇOCUKLARINI BU OKULLARA, ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIM VE MUHAFAZAKARIM AMA DOST ACI SÖYLER.

hakkı

en güzeli bu. birisi emek harcıyor, masraf ediyor üzerine birde en önemlisi zaman harcıyor belge ediniyor. öteki ise lay lay lom gez yaşa eline para geçince git işletme aç oh ne ala memleket. nasılki ehliyetsiz araba kullanılmıyorsa belgesizde işletme açılamasın.

Emrah yıldırım

Normal kaynakcilarada zorunluluk gelsin sallasan kaynakciyim diyorlar biz belgeyi neden aldık tuvalet kağıdımı yapacaz

VATANDAŞ

Gazetecilikte, gazetecilik bölümünden mezunlara yaptırılsın, her önüne gelen gazeteciyim diyor

  • 1