BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15

300 bin emekliye kötü haber! İkramiye alamayacaklar

Milyonlarca emekliyi kapsayan emekli bayram ikramiyelerinden 17 özel emeklilik sandığındaki 300 bini aşkın emekli yararlanamayacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

suriyeli bedava sağlık hizmeti alıyor benim işsiz gencim gss primi ödemezse alamıyor. istemiyorum kardeşim bu Suriyelileri gitsinler artık yeter. bayrama gidiyorlar da bayramdan sonra niye dönüyorlar. demek ki isteseler gidebilecekler.

Misafir

tamamen palavra suriyeli sevici seni

Misafir

sen yedin de 300 bin kişinin eli havada kaldı..

Misafir

1500 tl de kurban parası verilecek ne BM fonu be ?Suriyelilere harcanan parayı bakan Akdağ kendi söylemedi mi 30 milyar dolar diye.Sen de mi nemalanıyorsun yoksa.30 MILYAR DOLAR EEYYYYY aktrol

Avşar oğlu

Suriyeli maaş yalanı En yakın PTT. Şubesine sorarsanız ogrenirsiniz Savaştan kaçan siginmacilar Birleşmiş milletlerden ayrılan fondan bir miktar para ödenir. Savaş mağduru insanlar bulunduğu ülkedeki Birleşmiş milletler görevlilerine müracaat ederek kayıt altına alınır Mülteci PTT şubesine müracaat ederek mirlesmis Milletler hesap kartını alır BM fonundan PTT şubesinden hesabina yatan parayi alır. Kınama komşunu gelir başına

şef54

Kandırmaca değil biz emekliler parayı yedik bile

Misafir

sana ne bu dayını ilgilendirmez mi?Suriyeli çatır çatır dünyaları alırken sen ben dayın neden almasın?

eren

Al buyur hadi bakalım.Kandırmaca kandırmaca.Elin Suriyelisi 1500 aldı yürüdü sen bekle buralarda çooo beklersin emekli agam..

ne reis'e ne de akpartiye oy yok. suriyeli istemiyorum

ikramiyeyi emeklilere vermesinler, suriyeli vatan hainlerine versinler ki, onlar ülkelerine turistik gezi yapsinlar, bayramlasmaya gitsinler, akrabalarina hediyeler alsinlar. emeklinin paraya ihtiyaci yok, suriyeli beslemelerin var. ben böyle adaletin, hakkin, hukukun... simdi giderler yine reis'e ve akpartiye oy verirler. ne emeklinin, ne de asgari ücretlinin suriyeli vatanhaini beslemeler kadar degeri yok. secim meydanlarinda reis, basimiza bela ettigi suriyeli vatan hainlerinden tek kelime dahi etmiyor. demek ki hepsi artik yerlesik düzene gecti, vatandasliklari garanti. ülkemizi cok büyük tehlike bekliyor haberiniz olsun. reis koltuk ugruna ülkemizi ve milletimizi atese atti. bu suriyeliler genclerimizin gelecegini de ellerinden aliyor. bütün egitim yatirimlari suriyeli cocuklarin gelecegine göre planlaniyor.

Misafir

işbankasından emekli dayım özel sandıklarından 6.000 tl emekli maaşı alıyor bir de ikramiye alsın

  • 1