BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66

2018 araç muayene ücretleri belli oldu zamlı fiyatlar

2018 araç muayene ücretleri kaç lira oldu sorusunun cevabı verildi. Araç muayene ücretlerinde 1 Ocak 2018'den geçerli olmak üzere yüzde 14,47'lik yeniden değerleme oranında artışa gidildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
ar

'1 Ocak 2018'den geçerli olmak üzere yüzde 14,47'lik yeniden değerleme oranında artışa gidildi.' kınıyoruz bu zammı.. enflasyonun niye üstünde zam? keyfi kazanan veya milleti zarara sokanları lanetliyoruz...

Misafir

Sadece hükümetmi suçlu ve hırsız?Halk dükkan tutar stopajdan çalar,mal satar 3 e alir 13 e satar,fatura almazsan şu fiyat fatura alirsan bu fiyat der v.s v.s unutmayın halk çalarsa vergi ödemezse ülke fakirlesir,o cok övdüğünüz amerika da vergi kacirmanin cezasi kac yil hapismiş yazında bakın,cinayetten ağır! Yani ben bir anti akp li olarak bize bu yapilanlarin sorumlusu olarak sadece akp yi suclamiyorum bu halk bunu sonuna kadar hakediyor.Saygi yok sevgi yok komsuluk yok iyilik yok kötülük cok yok yok cok vok herkes anlafi beni.Adam 8 saat mesai yapiyor 7 saati sohbetle geciyor bi çine japonyaya gidin bakalim calisma hayati nasil oluyormus orada görün ama olurmu herkes alismis bastakileri duclamaya kendisi sutten cikma ak kasik.çok ama çok eminim şu an o bölücü hdp ciksin asgari ucret 5000 olacak desin bu millet onlari basa gecirir.Birazcik cuvaldizi kendinize batitin lutfen.Saygilarimla.

levent

iç dış borç stoku trilyon dolara doğru gidiyor sıfır eşya alımı durma noktasına geldi.2.el araç ve eşya yok satıyor.bu milelti ancak 2019a kadar düzeltirsiniz.seçimlerde hükümet şok yaşayacak...

haydar

226,56 lira alacak ne yapıyorlar...5 dakkada soygun.harram zıkkım olsun inşallah.bu ne lan olurda bu kadar olmaz yolda bulmuyoruz parayı.

Balaban Beyi

Yahu Türkiye bu kadar hızla kalkınıyorsa; Bu ZAMLARA NE GEREK VAR , ANLAMIYORUM.... Hani şu meşhur fıkradaki boksörün menacerine söylediği sözler var ya " E BENİ KİM DÖVÜYOR O HALDE " diye ..... DURUMUMUZ AYNEN ÖYLE GALİBA...

Misafir

Reklam yayınlarınız haber okunmasını neredeyse imkansızlaştırıp haber sitenizin kalitesini düşürüyor kalitenizden ödün vermeden reklam yayınlayın.

misafir

dik dur eğilme reis bunlar amariganın oyunları

Misafir

zamlarla ülke yönetilmez duruma geldi çare seçim

Misafir

Mandalina 6 tl oldu marketlerde domates 10 tl olur yürü be recep durmak yok yola devam

Kamil Derdiyok

Maliyetler mi yükseldi?Kar mı azaldı?Nerden çıktı bu kazık?

Misafir

Ekmek inşalah 5 tl olur tayyip başkan olsun.

ADALET BEKLİYORUZ!....

BU NASIL BİR ANLAYIŞ?,MAAŞLARA %3+%3 DİĞERLERİNE %15-30 ARASI ZAM.EMEKLİLERE DE % 20 ZAM YAPIN O ZAMAN.

Misafir

Ama büyüyoruz,serpiliyoruz,gelişiyoruz yaaa...

Misafir

Devlet bütçesini tutturamayan iktidar başka ne yapacaktı ki? Bütün evraklara zam,işlemlere zam,yıldırırcasına trafik cezaları,en ağır vergiler...Yakında yellenme vergisi de alınacak bilesiniz!

Misafir

ENFLASYON % 14.47 Mİ OLDU, NEDEN BENİM MAAŞIMA BU KADAR ZAM GELMİYOR?

Misafir

markette her hafta fiyatlar güncelleniyor. bir sonraki ay aynı fiyatı görmek imkansız.

Misafir

yüzde 11 büyüdük daha doğrusu yandaşlar büyüdü bize kol saati....

Misafir

Heryere zam yagiyor gariban iscinin ayligi ayni kaliyor Allah sonumuzu hayretsin insallah

  • 1