BIST 9.122
DOLAR 32,35
EURO 35,00
ALTIN 2.325,03

Yıldız Tilbe'den olay Kudüs paylaşımı!

Yıldız Tilbe'den olay Kudüs paylaşımı!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti kabul etmesine sert tepki gösterdi. ''Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Kudüs konusunda Allah’ın dediği olur, olmuştur ve olacaktır.'' dedi.

Yıldız Tilbe'den olay Kudüs paylaşımı!

ABD Başkanı Donald Trump, İslam dünyasından gelen tüm tepkilere karşın Kudüs'ü İsrail'in resmi başkenti olarak tanıdı ve Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınacağını açıkladı. Donald Trump Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada bu adımı "gecikmiş bir karar" olarak nitelendirdi ve "Sorunlarımızı başarısız olmuş stratejileri yineleyerek aşamayız" dedi. "Kudüs sadece üç büyük dinin kalbi değildir" diye konuşan Trump, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aynı zamanda dünyanın en başarılı demokrasilerinden birisinin de merkezidir. Yahudiler, Hristiyanlar ve Müslümanların birlikte barış içinde yaşayıp özgürce ibadet ettiği bir yerdir." Trump ayrıca "Bu adımımız Orta Doğu barış süreci konusundaki kararlılığımızdan bir geri adım değildir" dedi.ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesi tüm dünyada büyük bir tepkiyle karşılandı. Ünlüler, siyasiler ve sporcular Trump'a ateş püskürürken dikkat çeken tepkilerden biri de ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den geldi.

Yıldız Tilbe'den olay Kudüs paylaşımı!

Ünlü sanatçı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı. Kudüs konusunda Allah’ın dediği olur, olmuştur ve olacaktır. Kudüs de yeryüzü de içindekilerle beraber Allah’ındır. Kur’an ve ayetler kıyamete kadar olacakları söylemiş, içinde bunlarda var. Yolları Cehenneme kadar açık, oradan sonrası yok” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe'den olay Kudüs paylaşımı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti kabul etmesine sessiz kalınmamasını isteyerek, “Ey Müslüman Alemi uyan” dedi. Instagram hesabından “Uyuma, Aksa’ya sahip çık” yazılı bir görsel paylaşan İbrahim Tatlıses, “Ey Müslüman Alemi uyan!!! Bu Kabe senin, kimselere verme, Kudüs’e sahip çık...!” ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe'den olay Kudüs paylaşımı!

Yıldız Tilbe'nin Kudüs paylaşımı binlerce beğeni alırken ünlü şarkıcının hassasiyeti takipçileri tarafından övüldü.