BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşında televizyon ne var kanal kanal yılbaşı programı listesi 2017

Yılbaşı gecesi hangi kanalda ne eğlence var? 2017 yılbaşı gecesini evde geçirenler için 2017 yılbaşı televizyon programları tam listesi internethaber.com'da.

Abone ol

Yılbaşı akşamı televizyonda hangi programlar var? Yılbaşını evde veya televizyon karşısında geçirecek olan vatandaşlar akşam yılbaşı programlarını aramaya başladı. Televizyon kanalları yılbaşı eğlencesi için farklı farklı programlar hazırlarken, Ben Bilmem Elim Bilir programı konukları ile dikkat çekiyor. TV8'de yılbaşı programı ise iddialı. O Ses Türkiye'ye farklı türdeki yarışmalarla yılbaşı gecesi renklenecek. Star TV ise Tarkan konseriyle reytingleri zorlayacak. Peki Yılbaşı akşamı televizyonda hangi programlar var?

YILBAŞINDA BÜLENT ERSOY BEN BİLMEM EŞİM BİLİR DE

Yılbaşı için geri sayım devam ederken, Tv’de yer alacak yılbaşı özel programları belli oldu. Özellikle Diva Bülent Ersoy'un da yarışacağı Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı programı dikkat çekti. 2017’yi evlerinde yalnız veya ailesiyle karşılayacak olan vatandaşlar, 2017 yılbaşı akşamı TV’de hangi programlar var?’ sorusunun yanıtını aramaya başladı. Televizyon kanalları, yılbaşı akşamına özel olarak hazırladığı programlarla yayınını sürdürecek. Peki, 2017 yılbaşı akşamı TV’de hangi programlar var? Yeni yılı evde karşılayacaklar için yayın akışını değiştiren, 31 Aralık’a özel programlar hazırlayan kanallar, İnternet sayfaları ve Tv tanıtımları aracılığıyla yılbaşı özel programlarını izleyicilere duyurdu. Ben Bilmem Eşim Bilir'den O Ses Türkiye'ye farklı türdeki yarışmalarla yılbaşı gecesi çok daha renkli geçecek. İşte, 31 Aralık Tv yayın akışında yer alan yılbaşı programları!

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR'DE ÜNLÜLER YARIŞACAK

Kanal D'nin eğlenceli yarışması Ben Bilmem Eşim Bilir, yılbaşı akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Ben Bilmem Eşim Bilir’in yılbaşı özel bölümünde ünlüler eşleriyle birlikte katılacak. Peki bu ünlüler kimler? Serdar Ortaç-Chloe Ortaç, Wilma Elles-Kerem Göğüş, Kibariye-Ali Küçükbalçık ve Ferman Toprak-Hilal Toprak çiftleri olacak. Ayrıca Kibariye, Serdar Ortaç ve Ferman Toprak söyleyecekleri şarkılarıyla güzel anlar yaşatacak.

TV8'DE O SES TÜRKİYE ÜNLÜLER VAR

Yeni yeteneklerin keşfedidiği Tv 8 yarışması O Ses Türkiye’nin yılbaşına özel bölümünde ünlüler yarışacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde; Burak Yılmaz, Ozan Güven, Yasemin Allen, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, İrem Sak, Pelin Karahan, Müge Boz, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecek.

TARKAN STAR TV'DE 

Star Tv’nşn yılbaşı sürprizi ise Megastar Tarkan olacak. Tarkan’ın yılbaşı gecesi için Türk Sanat müziği ağırlıklı olarak hazırladığı özel repertuvarlı konseri 2 saat sürecek. Tarkan, Türk sanat müziğinin en güzel 12 şarkısını seslendirecek. İşte o şarkılar: Rindlerin Akşamı (Dönülmez Akşamın Ufkundayız), Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme, Söyleme Bilmesinler, Enginde Yavaş Yavaş, Nasıl Geçti Habersiz, Kadehinde Zehir olsa, Veda Busesi, Sevmekten Kim Usanır, Islak Daha Islak Öp Beni, Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Zeytin Gözlüm ve Kara Bulutları Kaldır Aradan.

YILBAŞINDA DA GÜLDÜRECEK

Show TV'nin yılbaşı programında ise Güldür Güldür özel bölümüyle yayınlanacak. Güldür Güldür yılbaşında da yine izleyenleri kahkahaya boğacak.