BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YGS sonuçları açıklandı mı ÖSYM ilan etti saat...

2017 YGS sonuçları bugün açıklanıyor. ÖSYM merkezi tarafından sonuçları sorgulama ekranının saat 13.00'dan sonra açılması bekleniyor. YGS sonuçları sonuc.osym.gov.tr sitesinden sorgulanacak.

Abone ol

YGS sınav sonuçları bugün ÖSYM tarafından açıklanıyor. YGS sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı tam olarak belli değil. Geçen yıllarda ÖSYM YGS sonuçlarını sorgulama ekranını saat 10.00 ile 13.00 dilimi arasında açmıştı. Bu sene de öyle olma ihtimali var. YGS sonuçları sorgulama ekranına sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabileceksiniz.

Heyecan dorukta 2 Milyonun üzerinde öğrenci merakla sınav sonucunu bekliyor. ÖSYM’nin yayınlamış olduğu sınav takvimine göre YGS sonuçlarının bugün ilan edilmesi planlanıyor. Bir çok öğrenci YGS puan türü ile tercih yapacak.

2017 YGS sonuçlarının açıklanma saatine ilişkin ÖSYM'den bir saat verilmiş değil. Geçen yıllarda ÖSYM YGS sınav sonuçlarını genellikle saat 10.00 ile 13.00 dilimleri arasında açıklamıştı. Haliyle yine bu saatlerde YGS sonuçlarının açıklanma ihtimali yüksek görünüyor.

LYS BAŞVURULARI

LYS başvurusu yapmak için adayların YGS puan türlerinden herhangi birisinden 180 puan almış olmaları gerekiyor. Barajı aşan adaylar sınavlardan istediklerine başvuru yapabilirler. LYS için başvurular 4-17 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

YGS sonuç sorgu ekranı (ÖSYM 2017 YGS sonuçları)