BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00

Yeni şehit haberlerine hazır mısınız?

AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana yaklaşık 850 askerimiz şehit düşmüş. Hablemitoğlu vahşeti, Danıştay saldırıları ile katledilen yargıçlar, bombalamalar sonucu lime lime edilerek katledilen siviller ve çocuklar.. Bir iktidarı olabildiği

AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana yaklaşık  850 askerimiz şehit düşmüş. Bunun yanısıra Hablemitoğlu vahşeti, Danıştay saldırıları ile katledilen ve kurşunlara hedef olan yargıçlar, bombalamalar sonucu lime lime edilerek katledilen siviller ve çocuklar..

Bir iktidarı olabildiğince yıpratmak ve toplumun gözünden düşürmek için yeterli bir rakam..

Ancak görünen o ki, oluk oluk akan bu kan birileri için yeterli olmamış.. Vampir misali daha çok, daha çok kan isteyenler var..

Amaç belli..

AK Parti'yi iyiden iyiye yıpratıp iktidardan indirmek.. Bu hedefe ulaşmak için her gece el açıp "Daha çok şehit, daha çok kan aksın" diye inanmadıkları Allah'a dualar eden inançsızların yanı sıra, o kanın akması için bizzat görev alanlar var..

Bunu nereden mi biliyorum?

Anlatayım..

Bundan bir süre önce, Türkiye'nin saygın gazetelerinden birinin genel yayın yönetmeni, "Söylediklerimi Abdullah Öcalan'a iletin" diyerek PKK liderinin avukatlarının kulağına birşeyler fısıldadı..

Avukatların Öcalan'a ilettiği o mesaj şu kelimelerden oluşuyordu:

"12 Haziran'da yaşanacak seçim, Türk siyaset tarihinin en önemli seçimi niletiğinde. Bu seçim Türkiye için de tam anlamıyla bir kırılma noktası olacak.. AK Parti önümüzdeki genel seçimlerde yüzde 51 alırsa, artık dönülmez bir yola gireceğiz. İdamın yeniden tartışılması tesadüf değil.. Demokratik açılım denilerek, PKK ateşkese zorlanarak iktidarın ekmeğine yeterince yağ sürüldü.. AK Parti eğer yüzde 51 oy alırsa, yapacakları ilk iş idamı geri getirmek ve seni darağacına çekmek olacak..

Bizim açımızdan da durum pek parlak görünmüyor. İktidarın seçim sonrası medyada çok büyük operasyonlar yapacağı konuşuluyor.. Bu sürecin önüne geçecek tek irade sensin.. Son dönemlerde tamamen sona eren çatışmaların yeniden alevlenmemesi AK parti'nin sandığına yeni oylar gitmesi anlamına geliyor. Bu sıralar bölgeden daha çok şehit haberleri gelmesi gerekiyor. Önümüzde 2 buçuk ay var.. Bazı medya organları, bölgeden gelecek bu yöndeki haberleri iktidar aleyhine kullanırsa, malum partinin oylarında ciddi anlamda bir azalma olacağı kesindir.."

Şimdi hepiniz bu genel yayın yönetmeni kim olabilir diye tahmin yapıyor olabilirsiniz..

O isim bende mevcut..

"Sende mevcut ise yaz o zaman ne eveleyip geveliyorsun be adam" diyebilirsiniz. Ancak ben elimde kapı gibi belge olmadan ortaya isim atacak kadar çıldırmadım henüz. Hem benden önce  açıklaması gerekenler var çünkü bu isim sadece bende değil. Şuna emin olun ki, şu anda Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenlerin kayıtlarında da o ismin kim olduğu bilgisi var!

Bırakalım açıklamak isteyen açıklasın.

Bir süredir kulaklarımıza eskisi gibi silah sesleri ve şehit haberleri çalınmıyor. Görünen o ki, Öcalan'a olabildiğince itaatkar sözlerle haber gönderenler bu durumdan memnun değil. Eğer Öcalan kendisine gönderilen bu habere inanırsa, bilin ki yakında yine masumların kanı akacak, tabut tabut şehit cenazeleri gelecek..

Siz şu sıralar ekranlara, gazete sayfalarına dikkatlice bakın. Kim ki "uzman" adı altında çıkıp, "Bu seçim Türkiye için kırılma noktasıdır. Bölgeden yeni şehit haberleri gelebilir" diyorsa bilin ki önümüzdeki günlerde bölgede akacak olan şehit kanlarında onların da bizzat parmağı var..

Ve bir not...

Bugün bütün gazetelerin, ve tabi ki inter'un da manşetinde yer alan bir haber, adeta bu alçakça oyunun işaret fişeğinin atıldığını haber veriyor. başlıklı bu haberi okumanızı da özellikle tavsiye ediyorum. O zaman ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız..