BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  MEDYA

Yeni Gelin 18.yeni bölüm fragmanı görücü gelenlere şoke olacaksınız

Yeni Gelin bu hafta 17.bölümüyle ekranlara geldi. Herkes Yeni Gelin 18.yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Show Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yeni Gelin 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Show Tv'nin ilgiyle izlenen ve cumartesi günü reyting rekorları kıran dizisi Yeni Gelin 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni Gelin yeni bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz herkes Bella'nın hamile kalıp kalmayacağını merak ediyor. Yeni Gelin 18.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Yeni Gelin 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Show Tv'nin dizisi Yeni Gelin'de bu hafta izleyicileri neler bekliyor?

Yeni Gelin’in 17. bölümünde Bella; sevdiği, uğruna her şeyden vazgeçtiği adamı, başka bir kadınla yakalayınca büyük bir yıkıma uğradı. Finale ise Bozok’ların uzun zamandır beklediği haber damga vurdu. Yeni Gelin’in 18. bölümünde ise macera Adana'da kaldığı yerden devam ediyor. Bozoklar ait oldukları topraklara geri dönüyorlar. İşte Yeni Gelin 18.bölüm fragmanı