BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,40

Yengeç Burcundaki Ay Ailevi Konulara Dikkat Çekiyor...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygularımızı yoğunlaştırırken, yakınlarımız, ailemiz, evimiz ve güvenliğimizle ilgili hassasiyetleri arttırıyor.

Bugün 6 Nisan Pazar...Güneş günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygularımızı yoğunlaştırırken, yakınlarımız, ailemiz, evimiz ve güvenliğimizle ilgili hassasiyetleri arttırıyor.

Bugün evde daha fazla zaman geçirebilir, yakınlarımız ve ailemizle ilgilenebiliriz. Öğleden sonraki saatlerde Ay Jüpiter ile kavuşup, Uranüs ve Plüton ile sert görünümler yapacak. Manevi değerlerimizle ilgili duygusal baskı, huzursuzluk ve stres hissedebiliriz.

Güvenlik ihtiyacımız yoğunlaşırken, tepkilerimizi kontrol etmemiz de daha zor olabilir. Sakin ve huzurlu ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün duygularınız iyice yoğunlaşmaya başlayabilir. Bu durumda, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstereceksiniz. Uyumlu bir havaya sahip ilişkiler, size her zamankinden çok daha büyük bir huzur verebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İletişimlerinizin yoğunlaşmaya başlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar size akıl danışmaya gelebilir ve onları dinleyip çözüm önerilerinde bulunabilirsiniz. Bu ilginiz, bağları güçlendirecektir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün, maddi nitelik taşıyan konular ön plana çıkmaya başlayabilirler. Eviniz veya aile bireylerinizle alakalı bir parasal soruna çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Diğer taraftan, beklenmedik bir gelişme de sizi rahatlatabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugünlerde, kısa bir geziye gitme veya birkaç günlük de olsa tatil yapma planları kurabilirsiniz. Eğer bunları yapacak imkanınız yoksa, kendinize yeni ilgi alanları, hobiler bulun ve bunlara yönelin.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

İç dünyanızda olup bitenlerle normale göre daha fazla ilgileneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bunları iyice tanıdıktan sonra, kendinizi, eskisine oranla daha da özgüvenli hissedeceksiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bazı görevlerinize öncelik tanımanız gerekse de, bunları bırakıp sosyal bir ortama dahil olmak zorunda kalabilirsiniz. Günün etkilerini iyi kullanırsanız, bu ortam içerisinde ön plana çıkabilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, tüm gözler üzerinizde olabilir. Nezaketiniz ve zarafetinizle puan toplayabileceğiniz bir günde olduğunuzdan sosyal aktivitelere zaman ayırmaya çalışın.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, tüm dikkatinizi geleceğinize yoğunlaştırıp büyük düşüncelere dalabilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz hayallerin gözünüzdeki önemlerinin artması, hamlelerinizi bir an önce planlama isteği doğurabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, karşı cinsle ilişkilerinizde oldukça ciddi ilerlemeler ve gelişmeler olabilir. Bu kişilere kendinizi daha rahat ifade edebildiğinizi görebilir, programlarınızda kendilerine daha çok yer verebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İkili ilişkileriniz, normale göre çok daha fazla önem taşımaya başlayabilirler. Bu sayede, bireysel davranmaktan uzaklaşmaya başlayabilirsiniz. Grup aktiviteleri ve sosyal ortamlar günün en hoş etkilerini barındırabilirler.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sorumluluklarınıza ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizin isteklerini ve beklentilerini yerine getirmek vaktinizin çoğunu alabilir. Ancak; bunun karşılığında büyük takdir de toplayacaksınız.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, son derece iyimser olacağınız bir gün haline gelebilir. Olumlu bir ruh hali içinde, rahat saatler geçirebilirsiniz. Bu durum, özel ilişkilerinizde de uyumlu bir hava yaratıp gününüze renk katabilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI