BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Yengeç Burcundaki Ay Aile ve Güvenlik Kavramlarını Öne Çıkarıyor

Yengeç burcunda ilerleyen Ay ailemiz, yakınlarımız, evimiz ve yurdumuz ile ilgili konuları öne çıkarabilir.

Bugün 4 Mayıs Pazar...Güneş günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay ailemiz, yakınlarımız, evimiz ve yurdumuz ile ilgili konuları öne çıkarabilir. Bugün Ay gün boyu diğer gezegenlerle çok sayıda açı yapacağı için duygularımız çok etki altında kalabilir.

Sabah saatlerinde Ay önce Mars ardından Uranüs ve Plüton ile sert açılar yaptığında kendimizi biraz gergin ve huzursuz hissetmemiz mümkün. Duygusal tepkilerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Kronik sağlık sorunları, kaza ve sakarlıklara karşı da temkinli olmalıyız.

Öğleden sonra Ay Jüpiter ile kavuştuğunda daha iyimser ve pozitif enerjiler devrede olabilir. Güneş Plüton arasında oluşacak üçgen açı sabır ve dayanıklılığı arttırırken, otorite sahibi, güçlü kişilerden yardımlar almamızı da kolaylaştırabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Yakın çevrenizdeki kişilerden öğüt almak isteyebilirsiniz. Aile büyükleri ve yakınlarınızla yapacağınız görüşmeler ve alacağınız fikirler bir çok konuda ufkunuzu genişletebilir. Bunların içinde aklınıza yatmayanlar olsa da hemen göz ardı etmeyin. Kendi düşüncelerinizde çok ısrar etmenin bazı kayıplar getirdiğini öğrenmelisiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün kısa bir gezi veya bir seyahat gündeme gelebilir. Bununla ilgili bazı planlar da yapabilirsiniz. İletişim ve eğitim yönü ağır basan işlerinizle ilgili gelişmeler hızlanabilir. Daha güvenli ve kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sosyal çevreniz içerisinde yapılacak bazı toplantı ve organizasyonlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bunların maddi sorumlulukları sizi biraz zorlayabilir. Beklediğiniz bazı ödemelerin gecikmesi de günlük hareketlerinizi kısıtlayabilir. Sosyal yaşamınızı gözden geçirebilir, gereksiz masrafa neden olan faaliyetlere son verebilirsiniz. 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Duygularınız yoğunlaşabilir ve özgüveniniz yükselebilir. Hassaslığınız, aynı zamanda, su yüzüne çıkmayan sorunların fark edilmesi anlamına da gelecektir. Yaşamınıza yön veren ilişkilerinizin içindeki şartları daha net biçimde görebileceksiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün iç dünyanıza çekilip yalnız kalmak isteseniz de zihniniz sakin kalmakta zorlanabilir. Bunun için biraz çaba göstermeli her konuyu kafanıza takıp, gurur yapmamalısınız. Sosyal ortamlarda gelişen olayların etkilerinden uzak kalmak, bugün size çok iyi gelebilir.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çeşitli sebepler nedeniyle kalabalıklar ve sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Arkadaşınız veya çocuğunuzla ilgili bir faaliyet tüm zamanınızı alabilir. Bazı konularda onlara maddi destekler vermeniz gerekebilir.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yerine getirmeniz gereken ailevi sorumluluklarla planladığınızdan daha erken ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal ortamlarda, sohbetleriniz arasında bazı telefonlar etmek durumunda kalabilirsiniz. Her şeye yetişmeye çalışmak sizi yorgun düşürebilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Yurtdışı, medya bağlantılı işlerinizle ilgili size yardımcı olacak önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Bu kişiler planlarınızı uygulama konusunda size ilginç fikirler verebilir. Bu fikirleri ilgili kişilere aktarmak için heyecanlı görüşmeler yapabilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Şartlarınızı ve verdiğiniz tepkileri derinlemesine inceleyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda hareketlerinizi tetikleyen bazı sorunları halletmek zorunda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Özgüveninizi yükseltecek çalışmalar yapabilir, uzmanlardan destek alabilirsiniz.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

İkili ilişkiler ve işbirlikleri gün içerisinde sizi daha fazla meşgul edebilir. Bireysellikten uzaklaşarak paylaşıma önem vermeniz ilişkilerinizi güçlendirecektir. Sorunlarınızı yakın çevrenizden alacağınız destek ile çözmeye bakın. Sevinçlerinizi ve hüzünlerinizi onlarla paylaşın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün, günlük işlerinizi daha farklı şekilde ele almanızı gerektirecek durumlar oluşabilir. Kullandığınız araç ve gereçlerde bazı sorunlar oluşabilir. Farklı yöntemler kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Günlük programınızı esnetmenizin gerekebileceğini unutmayın.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Yaratıcılığınız gittikçe güçlenecektir; bunu olumlu kullanmaya çalışın. Önsezileriniz de size hep doğru kararı aldıracak kadar güçlü olacaklardır. Bu özellikleriniz ile duygusal hayatınızda veya sanat alanında tatmin sağlayabilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI