BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yengeç burcunda dolunay var

Sabah 05:23’de Güneş ile karşıt açı yapacak ve 11° Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 2 Ocak Salı... Mars günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay sabah 05:23’de Güneş ile karşıt açı yapacak ve 11° Yengeç burcunda dolunay meydana gelecek.

Ev, yuva, aile, ebeveynler, atalar, köklerimiz, vatan, toprak, milliyetçilik, beslenme, gıda, barınma, kadın, doğum, bakım, güvenlik, emlak ve inşaat, denizcilik ile ilgili kavramlar Yengeç burcu tarafından temsil edilir.  Dolunayda tüm bu konular biraz daha dikkat çekebilir.

Ruhsal ve bedensel hassasiyetler artabilir. Mide ve sindirim sistemimize özen göstermeliyiz. Sabah erken saatlerde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak. Bilinçaltımızın etkisi güçlenebilir; uykumuz derinleşirken, ilginç rüyalar da görebiliriz.

Öğle saatlerinde Ay Akrep burcundaki Mars ile uyumlu görünüm yapacak. Enerji ve motivasyonumuz artarken, finansal alanlarda şanslı durumlarla karşılaşabiliriz. İlişkilerde tutkulu ve dürtüsel tavırlar öne çıkabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Plüton ile karşıt açı yaparken, Akrep burcundaki Jüpiter ile de uyumlu görünüm yapacak. Güçlü ve bilgili kişilerle görüşebilir, önemli destekler alabiliriz. İş, kariyer ve maddi konularda verimli gelişmeler olabilir. Aile büyükleri ile ilgili temalar da günlük akışta belirleyici olabilir.

Gece saatlerinde Ay Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak. Huzursuz olabileceğimiz bu saatlerde stresli ortamlardan uzak durmalıyız.