BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,31
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz Soner Pakdemir neden yok sosyal medyadan dikkat çeken açıklama

Yemekteyiz yarışmacılarından Soner Pakdemir, bugün yani 26 Aralık Çarşamba günü yayınlanan bölümde olmayınca kafalar karıştı. Herkes Soner Pakdemir diskalifiye mi oldu sorusunun yanıtını ararken yarışmacı, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Abone ol

Tv8'de ekrana gelen; Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacılarından Soner Pakdemir, iddialı sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Rakipleriyle sık sık tartışma içerisine giren Pakdemir'in bugün yani 26 Aralık Çarşamba tarihli bölümde olmayacağı öğrenilince de kafalar karıştı. Herkes 'Soner Pakdemir diskalifiye mi edildi?' diye merak ederken o sorunun yanıtı Onur Büyüktopçu'dan geldi. 

Yemekteyiz yarışmacısını apar topar ekrandan çektiler! Kafa karıştıran açıklamalar

 "YARIN HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ": Pakdemir, Instagram hesabının hikaye bölümünden konuya ilişkin bir mesaj yayınlayarak "Arkadaşlar çok mesaj aldım. Güzel yorumlarınız da var, kötü yorumlarınız da. Ayrıldığımı düşünüyorsunuz ve bununla ilgili sorular yazıyorsunuz. Yarın hep birlikte göreceğiz ne olmuş ne bitmiş. Yarın görüşmek üzere" ifadelerini kullandı. 

"SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE ÇEKİLMİŞ": Fakat Onur Büyüktopçu, programın 26 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümünde Pakdemir'in sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilmek zorunda kaldığını belirtti. 

SONER PAKDEMİR KİMDİR?: Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacıları arasında yer alan Soner Pakdemir, aslen Giresunlu. 29 yaşında olan yarışmacı, ziraat mühendisi olmasına rağmen kendi işini yapmayarak babası ile birlikte çalışmakta ve esnaflık yapmaktadır. Soner Pakdemir kendini gurme olarak niteliyor.