BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.293,10
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz kim kazandı 27 Nisan birincisi puan sıralaması nasıl?

Yemekteyiz 27 Nisan 2018 Cuma kazanan kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu soruları hafta boyunca merak edildi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Saadet Hanım, Nezahat Hanım, Sibel Hanım, Rümeysa Hanım ve Dilara Hanım yarıştı. İşte 27 Nisan Cuma Yemekteyiz kazananı...

Abone ol

Yemekteyiz 27 Nisan Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi. Bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Saadet Hanım, Nezahat Hanım, Sibel Hanım, Rümeysa Hanım ve Dilara Hanım yarıştı. Haftanın birincisi ise toplam 26 puanla Dilara Hanım oldu.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Pazartesi gününden cumaya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 27 Nisan Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

Dilara Hanım: 26 puan

Nezahat Hanım: 24 puan

Rümeysa Hanım: 24 puan

Saadet Hanım: 22 puan

Sibel Hanım: 16 puan

SAADET ÖZCAN KİMDİR?: 29 yaşında, bekar ve aslen Uşaklı. Saadet Özcan danışman olarak çalışıyor. Hobileri arasında müzik dinlemek, gezmek ve yeni yerler keşfetmek var. Saadet Hanım birinci gün yarıştı.

NEZAHAT AYDIN KİMDİR?: Nezahat Aydın evli, 2 çocuklu ve aslen Sinoplu. Ev hanımı olan yarışmacı fotoğraf çekinmeyi, eşiyle birlikte gezmeyi çok seviyor. Kendini özgüveni yüksek, dedikoldu yapan insanları sevmeyen biri olarak tanıtan Nezahat Hanım kendini iddialı görüyor.

SİBEL GÜL KİMDİR?: Sibel Gül 41 yaşında, 3 çocuk sahibi, memleketi Siirt. Ses sanatçısı olan yarışmacı 20 yıldır sahne alıyormuş. Sibel Gül kendini doğa aşığı olarak tanımlıyor. 6. hissi kuvvetli, karşısındaki insanı çok çabuk analiz eden biriymiş.

RÜMEYSA ÇAKMAK KİMDİR?: 56 yaşında, ev hanımı ve bir erkek çocuk sahibi. Aslen Antakyalı olan yarışmacının 15 kedisi, 1 köpeği ve yayınlanmamış şiir kitabı varmış. Kendini dört dörtlük bir kadın olarak tanımlıyor.

DİLARA AKIN KİMDİR?: 27 yaşında ve bekar. Aslen Çerkez olan yarışmacı ilaç deposu sahibi. Survivor'a katılabilmek için kickbox yapmış, katılamayınca bırakmış. İnsanlara ve olaylara pozitif bakan biri olduğunu söylüyor.