BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,01
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz kim kazandı 18 Mayıs birincisi kim-18.05.2018 yemekteyiz finali

Yemekteyiz haftanın finalinde gergin konuşmalar yaşandı. Yemekteyiz haftanın finalinde Koray Bey'in evine konuk olan yarışmacılar Koray Bey'in misafirliğine tam not verirken yaptığı yemeklerin çoğunu beğenmediler. Peki Yemekteyiz haftanın finalinde birinci olan isim kim oldu?

Abone ol

Yemekteyiz haftanın finaline damga vuran isim Alev Hanım oldu. Sümeyye Hanım ve Koray Bey'e 1 puan vererek yarışmacıları şaşkına uğratan Alev Hanım neden bu puanı verdiniz sorusuna ise canım o an öyle istedi cevabını verdi. Hakan Bey takım arkadaşlarında 14 puan alırken Tuğçe Hanım 15 puan aldı. Alev ve Sümeyye Hanım 11 puan alırken Koray Bey'de 13 puanda kaldı. Haftanın finalinde kazananı belirleyen isim ise Onur Büyüktopçu oldu. 

YEMEKTEYİZ HAFTANIN FİNALİNDE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz haftanın finalinde en çok puan alan Koray Bey haftanın birincisi olurken ikinci olan isim ise Tuğçe Hanım oldu.

Koray Bey en çok puanı toplayarak 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibi de oldu.

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

HAKAN KAYA: 1. Gün yarışmacısı olan Hakan Kaya 46 yaşında, iki çocuk sahibi. Memleketi Erzincan. Bilgisayar Mühendisi ama şuan finansal danışmanlık yapıyor. İlgi alanları arasında planörcülük, şiir okumak, gümüş takı tasarımı ve üretimi var. Kendini, kararlı, kimseden çekinmeyen biri olarak tanımlıyor.

TUĞÇE SÖKESOĞLU: 2. Gün yarışmacısı. 28 Yaşında ve bekar. Aslen Rizeli. Önceleri dizilerde oyunculuk yapan yarışmacı şuan catering firmasında idari yönetici. Alışveriş ve plates yapmak, halk oyunları oynamak en sevdiği aktivitelerden. Kendini çok uçlarda yaşayan inanılmaz rahat biri olarak tanımlıyor.

ALEV BORAZAN: 3. Gün yarışmacısı. 64 yaşında ve en hanımı. Bir kızı ve iki torunu var. Aslen İstanbullu. Yürüyüş yapmak, alışveriş merkezlerine ve pazara gitmek en sevdiği aktivitelerden. Çok konuşan ve kendini seven biri olduğunu söylüyor.

SÜMEYYE GEÇÖĞÜN: 4. Gün yarışmacısı. 18 Yaşında bekar. Aslen Sinoplu. Hemşire veya öğretmenlik okumak isteyen yarışmacı evde tek başına kalınca yemek yapmayı ve şarkı söylemeyi çok seviyor. Kendini, patavatsız, komik, eğlenceli ve tezcanlı biri olarak nitelendiriyor.

KORAY HATEM: 5. Gün yarışmacısı. 42 yşaında. Evli, bir oğlu ve bir kızı var. Aslen İstanbullu olan yarışmacı 3 boyutlu yazıcı satışı yaptığı bir şirketi var. Su kayağı, yelken ve dalgıçlık yapmak hobileri arasında. Eğlenmeyi seven ve keyifli biri olduğunu söylüyor.