BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz Hamide Eda kimdir nereli temizliğe gittiği evde yarıştı

TV'8 in sevilen yarışması Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından Hamide Eda Demir, hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı. Temizliğe gittiği evde yarışmaya katılan Demir, özellikle kaşındaki piercinglerle dikkat çekti. Hamide Eda Demir kimdir nereli? İşte yarışmacının duygulandıran hikayesi...

Abone ol

TV 8 erkanlarında hafta içi her gün saat 16:00'da ekrana gelen Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından Hamide Eda Demir, hayat hikayesiyle herkesi şaşırttı. Özellikle kaşındaki piercinglerle dikkat çeken, 5 buçuk yaşında bir çocuk annesi Hamide Eda Demir, muhasebe işinden servis şoförlüğüne kadar bir çok işte çalıştığını söyledi.

PİERCİNG SORUSUNA OLAY YANIT: Öte yandan kaşının üzerindeki piercinglerle ilgili de konuşan Eda Demir, program sunucusu Onur Büyüktopçu’nun ‘hiç acıtmadı mı?’ şeklindeki sorusuna acı çekmekten hoşlandığını, fırsatı olsa tüm vücuduna taktırmak istediğini söyleyerek gerek Büyüktopçu’yu ve gerekse ekran karşısındakileri şaşırttı.

YEMEKTEYİZ HAMİDE EDA DEMİR KİMDİR? 30 yaşındaki Hamide Eda Demir, aslen Kastamonulu. Ev hizmetlisi olan yarışmacı, oğluyla birlikte yaşıyor. Bir dönem servis şoförlüğü de yapan Demir, haftanın ilk gününde ter dökecek. 

Yemekteyiz yarışmacısının hayat hikayesi herkesi şoke etti! Yemekteyiz yarışmacısının hayat hikayesi herkesi şoke etti! Yemekteyiz yarışmacısının hayat hikayesi herkesi şoke etti! Yemekteyiz yarışmacısının hayat hikayesi herkesi şoke etti! HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN