BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.434,19
HABER /  MEDYA

Yemekteyiz haftanın birincisi 08.06.2018 kim kazandı

Yemekteyiz 8 Haziran 2018 Cuma kazanan kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu soruları hafta boyunca merak edildi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Hande Hanım, Ebru Hanım, Meleha Hanım, Tansu Bey ve Mustafa Bey yarıştı. İşte 8 Haziran Cuma Yemekteyiz kazananı...

Abone ol

Yemekteyiz 8 Haziran Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi. Bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Hande Hanım, Ebru Hanım, Meleha Hanım, Tansu Bey ve Mustafa Bey yarıştı. Haftanın birincisi ise toplam 32 puanla Meleha Hanım oldu. Birinci olan isim 10 bin lira ile tencere seti kazandı.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

YEMEKTEYİZ'DE HİLE ŞOKU

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programında bu haftanın ikinci yarışmacısı olan Tansu Taşkın, annesinin yaptığı salatayı masaya getirerek hile yapmaya kalkıştı. Program ekibinin sunucu Büyüktopçu'ya bilgi vermesinin ardından yarışmacının salata hilesi ortaya çıktı ve durum diğer yarışmacıların tepkisine sebep odu.

HANDE ALTAY KİMDİR?: Otomobil satış danışmanlığı yapan ve haftanın ilk yarışmacısı olan Hande Altay, 24 yaşında ve aslen Erzincalı. Bekar olan yarışmacı, spor sporu, modayı, resim yapmayı ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini söylüyor. Altay, yalana ve olmamış şeylere olmuş gibi yapanlara tahammül edemeyen mizaçta biri olarak kendini tanıtıyor.

TANSU TAŞKIN KİMDİR?: Haftanın ikinci günü yarışan Tansu Taşkın, bekar ve aslen İzmirli. Özel güvenlik görevlisi olan Taşkın, futbol ve basketbolu, kaykay kullanmayı, bisiklete binmeyi kendine hobi edinmiş. Taşkın, düşüncelerini kimseden saklamayan gerçekçi birisi olduğunu ifade ediyor.

EBRU AKGÜN KİMDİR?: 31 yaşında olan Ebru Akgün, ev hanımı ve henüz iki aylık evli. Çekirdek çitleyerek televizyon izlemeyi, eşiyle vakit geçirmeyi, arkadaşlarıyla dedikodu yapmayı çok seven Akgün, inatçı, dediği yapılana kadar surat asan, öz güveni tam bir kişiliğe sahip.

MELEHA NAMLI KİMDİR?: Haftanın dördüncü günü yarışan 58 yaşındaki Meliha Namlı, 40 yıllık evli, 4 çocuk ve 5 torun sahibi. Ev hanımı olan Namlı, internette vakit geçirmeyi ve sinemaya gitmeyi seviyor.

MUSTAFA ÖZER KİMDİR?: Haftanın beşinci ve son günü yarışan Mutafa Özer, 50 yaşında ve aslen Antalyalı. Diş hekimi olan Özer'in iki kız çocuğu bulunuyor. Amatör olarak tiyatroyla ilgilenen Özer, minyatür resimleri topluyor ve kendini oldukça sakin ve sabırlı biri olarak tanıtıyor.