BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
HABER /  GÜNCEL

Yemekteyiz birincisi kim oldu Yemekteyiz 1 Haziran birincisi belli oldu

Yemekteyiz 1 Haziran 2018 Cuma kazanan kim oldu? Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu soruları hafta boyunca merak edildi. Sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu hafta Gülşen Hanım, Sibel Hanım, Ayşegül Hanım, Oktay Bey ve İsmail Bey yarıştı. İşte 1 Haziran Cuma Yemekteyiz kazananı...

Abone ol

Yemekteyiz 1 Haziran Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi. Bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Gülşen Hanım, Sibel Hanım, Ayşegül Hanım, Oktay Bey ve İsmail Bey yarıştı. Haftanın birincisi ise toplam 31 puanla İsmail Bey oldu. Birinci olan isim 10 bin lira ile tencere seti kazandı.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Pazartesi gününden cumaya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 1 Haziran Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

İsmail Bey: 31 puan

Ayşegül Hanım: 25 puan

Sibel Hanım: 23 puan

Oktay Bey: 22 puan

Gülşen Hanım: 19 puan

Ayşegül Közen kimdir, nereli ve ne iş yapıyor?: Birinci gün yarışan Ayşegül Közen 32 yaşında, evli, iki erkek çocuk sahibi. Aslen Trabzonlu. Muhasabe işleri ile uğraşayan yarışmacı; tavla ve bilardo oynamayı, yabancı film izlemeyi çok seviyor.

Sibel Şentürk kimdir, nereli ve ne iş yapıyor?: İkinci gün yarışan Sibel Şentürk 31 yaşında. Memleketi Erzurum. Önceden fitness antrenörü olan yarışmacı şu anda makyözlük yapıyor. Spor yapmak, dans etmek, atık malzemeleri değerlendirmek en sevdiği hobilerden.

İsmail Toprak kimdir, nereli ve ne iş yapıyor?: Üçüncü gün yarışan İsmail Toprak 42 yaşında, evli, bir kız çocuk sahibi. Aslen Trabzonlu. İnce işler şefi olarak çalışan yarışmacılarımızın hobileri arasında seyahat etmek ve televizyon izlemek var.

Gülşen Dal kimdir, nereli ve ne iş yapıyor?: Dördüncü gün yarışmacısı olan Gülşen Dal 38 yaşında. Üç oğlu var. Güzellik Merkezi sahibi. Azerbaycanlı olan yarışmacı 11 senedir Türkiye'de yaşıyor. Doğa gezileri ve jimnastik yapmayı seviyor. 

Oktay Güncü kimdir, nereli ve ne iş yapıyor?: Final günü yarışan Oktay Güncü 33 yaşında, evli. Memleketi Bursa. Makine mühendisi olan yarışmacının hobileri arasında gezmek, gezdiği yerlerde yemek yemek, bisiklet turu yapmak, bateri çalmak var. Düzen takıntısı olan biri.